Ny hårfärg

Igår var jag iväg och klippte mig samt färgade mitt hår på salong frize här i Halmstad, Matilda heter hon som har den salongen och det var faktiskt första gången jag var just på hennes salong. En av anledningarna till att jag valde henne är för att hon har fått hur bra recensioner som helst, hon tog dessutom enbart 1300 kr och då ingick även klippning vilket jag anser riktigt billigt om man jämför med många andra frisörer som kan ta upp mot 2000 kr.

Jag är iallafall riktigt nöjd, tycker verkligen det blev jätte bra. Dessutom första gånger jag testar ombre, med mörkare botten och ljusare färg i topparna. Valde även att jag ville ha kallare toner, tycker nämligen att kallare toner är väldigt snyggt. Så jag är somsagt jätte nöjd och kommer absolut fortsätta gå hos henne, för som jag skrev så är hon så otroligt duktig!

Förutom detta så närmar sig min och Christians flytt nu, för på fredag är det precis exakt en vecka kvar och det känns verkligen hur bra som helst. Beställde även igår lite nya grejer till lägenheten, blandannat en Ikea vägghylla i ek som jag ska ha som en minnesplats för min lillebror. Så jag kommer därför även behöva förstora upp någon bild samt köpa en ram så jag kan ställa ett foto på honom på den där hyllan. Sen kommer jag även behöva köpa lite andra små grejer som ska stå på den hyllan också, men det kommer iallafall bli en minnesplats för min älskade lillebror som jag saknar så otroligt mycket. Förutom detta så beställde jag även påslakanset, dra på lakan samt örngott till sängen. Jag och Christian känner nämligen att det skulle vara trevligt med lite nya sängkläder nu när vi ska flytta.

  • Livet

Gillar

Kommentarer