Oktober 2016

I oktober så var jag en sväng på Ikea tillsammans med mamma och min lillasyster Felicia. Det var en mysig dag och var även väldigt mysigt att få tillbringa en hel dag tillsammans med dem, lite ensamtid med mamma och min 3åriga lillasyster helt enkelt vilket inte är helt fel.

Det var även i Oktober månad som jag fick se att det började cirkulera runt en massa lyrics prank på youtube. Vet inte om dem funnits längre än så, men det var iallafall i Oktober som jag fick syn på det - så därför bestämde jag mig för o också göra ett sånt på min kompis Jennifer och även Cecilia. Jag lyrics prankade dem med låten flickan och kråkan, så ovanför denna texten ser ni resultatet för er som inte kollat och som kanske vill se hur det gick.

Utöver det så var det även i Oktober månad som jag tog kontakt med min kurator på habiliteringen angående min psykolog som ifrågasatte mig vad för kläder jag hade på mig under övergreppet, om jag hade utmanande bilder på mig på dejtningsajten innan jag träffade honom osv. Tyckte allting lät väldigt fel, frågor som inte är okej o fråga och tog därför upp det med min kurator som då kontaktade psykologens chef och sedan gick det vidare till patientnämnden. Kändes väldigt skönt att någon tog det på allvar o hjälpte mig till o ta det vidare då det som psykologen gjorde verkligen inte är okej.

Det var även i Oktober månad som jag och min kurator pratade om en grej. Hon ställde lite frågor och sen skickade hon mig vidare till ett ställe som jag tänkt ta o skriva lite mer om. Men inte just nu, utan det tar jag någon annan gång. Hur som helst så är iallafall detta lite om Oktober månad, så mycket mer tror jag faktiskt inte hände.

Gillar

Kommentarer