Om när jag "kidnappa" min bästavän

Kom just precis på att jag inte har skrivit så mycket om i Måndags när jag "kidnappade" min bästavän Cecilia. Så jag hade tänkt ta o göra det nu. Första bilden som ni ser är en bild som Cecilias mamma fotade på henne o skickade till mig, när Cecilia var helt ovetande om vad som skulle ske - och andra bilden är när Cecilia fick gå med en sådan där ögonmask när jag skulle leda henne till bowlingen. Jag ville inte att hon skulle se vart vi skulle någonstans och just därför tyckte jag det var perfekt att låta henne ta på en sådan.

Hur som helst, nu till den dagen. Jag hade ju bestämt mig för o "kidnappa" Cecilia. Hon har ställt upp så jäkla mycket för mig genom åren så jag kände att jag helt enkelt ville göra något fint för henne, och därför blev det att jag pratade ihop mig med Cecilias mamma för o kunna kolla så Cecilia skulle vara hemma den måndagen, vilket hon skulle. Så Cecilia hade alltså ingen aning om att jag skulle komma. Jag började dagen med Swebus från Halmstad in till Göteborg där jag sedan bytte till tåget som skulle ta mig in till Trollhättan. Swebus gick från Halmstad klockan 08.15 så jag var framme i Göteborg vid ungefär 10.00 tiden där jag fick vänta i lite över en timma eftersom att tåget från Göteborg in till Trollhättan skulle gå 11.15. Så jag var framme i Trollhättan någon gång runt 11.50.

Direkt när jag kom fram började jag promenera hem till Cecilia. När jag sedan närmade mig så skrev jag till Cecilias mamma så hon i tid kunde försöka ta med sig Cecilia ut. Väl framme hos henne så står jag o gömmer mig medan jag hör Cecilias mamma säga till henne "ställ dig här" (emot en vägg). När hon gjort det så börjar jag sedan gå fram och alltså reaktionen Cecilia fick när hon fick se mig är verkligen helt obeskrivlig. Ni som kollade videon jag klippte ihop såg nog att hon blev så glad så att hon började gråta glädjetårar. Jag och Cecilia har ju inte träffats på lite över 2 månader så hon blev verkligen riktigt glad. Men att hon skulle bli så glad så hon skulle börja gråta glädjetårar var jag inte beredd på. Jag lyckades verkligen fånga det bästa ögonblicket på film och varje gång jag sitter o kollar på klippet, där det går i slowmotion så börjar jag själv bokstavligt talat gråta för att det är så fint. Helt obeskrivligt fint verkligen!

När jag hade kidnappat henne drog vi iväg in till stan där jag bad henne sätta på sig en ögonmask då jag inte ville att hon skulle se med en gång vart vi skulle. När hon väl hade fått på sig den så började jag leda henne dit vi skulle samtidigt som jag gick o spelade in henne med min iPhone, och shit vad folk glodde alltså. Jag tycker egentligen det är riktigt jobbigt när folk glor så mycket. Men jag kände att det var verkligen värt det. För så mycket som Cecilia ställt upp på mig så kände jag att jag ville göra något fint för henne. Hur som helst så ledde jag iallafall henne till bowlinghallen och väl framme så bad jag henne ta av sig den där ögonbindeln så hon kunde se vart vi är någonstans och sedan direkt efter det så började vi med bowlingen som jag bjöd henne på. Det var verkligen en helt fantastiskt dag och det var så underbart och fantastisk att få stå där rakt framför Cecilia efter 2 månader o få se hennes glädjetårar. Hon blev verkligen så otroligt glad. Min fina bästavän är hon som jag aldrig någonsin vill förlora. Tusen tack för den fantastiska dagen Cecilia. Du är grym och dig ska jag verkligen hålla hårt i. Våran vänskap är helt obeskrivlig och jag vill aldrig någonsin förlora dig! <3

För er som inte sett den där videon som jag klippte ihop, och om ni skulle vilja se den så klickar ni isåfall bara HÄR så kommer ni dit med en gång!

Gillar

Kommentarer