Övergrepp är ett samhällsproblem

Så fort det pratas om våldtäkter så är det jätte vanligt att det kommer kommentarer om invandring. En sådan kommentar fick jag igår på min video inne på min youtube kanal som jag la ut för ungefär 2 veckor sedan som löd ”släng ut alla invandrare så finns det knappt kvar några våldtäktsmän i Sverige”. Men det många inte verkar förstå är att sexuella övergrepp inte är ett invandringsproblem, utan ett samhällsproblem. Så att då ens skylla på alla invandrare är inte rätt. För det är inte bara invandrare som våldtar, svenskar våldtar också. Man kan inte skylla allting på alla invandrare. För det finns både bra invandrare och bra svenskar, och det finns även både svenskar och invandrare som våldtar. Han som gav sig på mig var blandannat svensk. Män över hela världen oavsett religion eller ursprung har våldtagit kvinnor i alla tider. Med detta så menar jag inte alla män, för jag är mycket väl medveten om att alla män inte är våldtäktsmän. Det jag däremot menar är att övergrepp är inte ett invandringsproblem. Det är ett samhällsproblem som ligger djupt rotat, vilket innebär att vi måste gräva djupare än bara till ursprung och religion. För våldtäkter förekommer somsagt överallt. Något mer som även är vanligt att folk kan säga är att man här i Sverige tar hand om kvinnor så bra, och denna bilden med pratbubblan beskriver det väldigt bra. För enligt BRÅ så sker faktiskt minst 36 000 våldtäkter varje år i Sverige, vilket alltså innebär att det begås 100 våldtäkter varje dag. Så att man tar hand om kvinnor så bra här i Sverige är helt fel. Hade man tagit hand om kvinnor så bra, så hade isåfall inte såhär många våldtäkter skett. En del kanske nu tänker att kvinnor också begår våldtäkter, och ja det finns kvinnor som också begår våldtäkter, men det är faktiskt fortfarande bevisat att 98% av alla våldtäkter begås av just män, vilket man faktiskt inte kan blunda för. Sen så är Svergie det landet som kommit längst när det gäller just jämnställdhet, men att man tar hand om kvinnor så bra här i Sverige är ren bullshit. För somsagt, skulle man gjort det så skulle det isåfall inte begås såhär många våldtäkter.

Gillar

Kommentarer

manellacentio
manellacentio,
Håller med dig. Är så trött på att allt skylls på invandrare och att svenskarna ser sig själva som så perfekta. Jag har varit utsatt två gånger och en sexuellt och båda var så svenska man kan vara. Är nu tillsammans med en utländsk kille och han skulle inte ens få för sig att röra mig på det sättet. Men har fått höra att jag ska akta mig och att det inte kommer funka osv.
nouw.com/manellacentio
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jag är också jätte trött på det, för det finns faktiskt även svenskar som också våldtar. Så man kan inte skylla på invandrarna, för detta är ju inget invandringsproblem. Det är ett samhällsproblem
nouw.com/mittlivsomsofia
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Bra inlägg! ❤ Statistiken är hemsk...
nouw.com/evelinasjostrand
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Tack så mycket! ❤️ Jaa verkligen 😞
nouw.com/mittlivsomsofia