Personlig skrivbok för min psykiska ohälsa

Klickade förut hem en personlig skrivbok via webbshoppen personligalmanacka då jag behöver en sådan eftersom att jag har börjat skriva ner vad jag känner på papper ibland när jag behöver få ur mig mycket till min behandlare på ätstörningsenheten eftersom att jag vissa gånger känner att det är lättare att skriva ner när jag behöver få ur mig mycket. Sen kan det även vara väldigt skönt att bara få skriva av sig också, skriva av sig saker som man kanske inte känner för o skriva om på just bloggen. Så denna skrivboken ska jag alltså ha till att kunna skriva av mig om saker som jag kanske inte känner för o skriva om just här, helt enkelt en skrivbok för min psykiska ohälsa. Min förra skrivbok som jag hade är väldigt tråkig och finns heller inga tomma sidor kvar i den eftersom jag haft den ett väldigt bra tag. Så denna gången kände jag för o beställa en lite mer personligare skrivbok så därför fick det bli en sådan här med en bild på mig.

Jag har beställt av dem en gång tidigare men den gången var det ingen skrivbok, då var det en kalender. Jag tycker iallafall hur som helst att den sidan är riktigt bra och kan starkt rekommendera den webbshoppen till er andra som också kanske är ute efter något sådant här. Man kan designa den precis som man vill och jag valde en snapchat bild. Vet dock inte hur kvalitén blir när man väljer en sådan bild. Det kom upp en text att det kan finnas risk till att kvalitén på bilden kan bli dålig. Men så stod det även då den gången när jag beställde en kalender också, men trots att det stod så den gången så blev kvalitén bra ändå. Så det blir säkert bra nu också får vi tro. Får hoppas på det bästa iallafall.

När jag hade lagt min beställning så fick jag sedan en bekräftelse på min mejl som man alltid får och i det mejlet så fanns det även en länk som man kunde gå in på för o se sin order och då fanns det även olika bilder som man kunde spara och dela med sig utav för o visa upp sin beställning. Väldigt inspirerande och fina bilder faktiskt och jag hade svårt o välja enbart en, så därför får det bli dessa tre bilderna. På bilden ser det riktigt bra ut faktiskt så jag hoppas även att skrivboken ser lika bra ut i verkligheten också. Är ni också sugna på o beställa något av dem så klickar ni förresten bara HÄR så kommer ni till den sidan med en gång.

Gillar

Kommentarer

selinakenya
selinakenya,
hej, kika gärna in min blogg <3
nouw.com/selinakenya
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Hej, det ska jag absolut göra <3
nouw.com/mittlivsomsofia
ssandraaf
ssandraaf,
Så fin skriv bokn😘
nouw.com/ssandraaf
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Tack så mycket 😊
nouw.com/mittlivsomsofia