Riktig kämpig dag

Först och främst: förlåt för att jag inte har uppdaterat något idag, men denna dagen har varit riktig kämpig att ta sig igenom. Det hände en grej imorse, jag fick en panikångest attack blandannat men mer än så vill jag inte gå in på. Inte än iallafall. Men pga det som hände så har hela dagen varit extremt kämpig och den har varit jätte jobbig att ta sig igenom. Men en bra grej är iallafall att jag har fått reda på att jag kan ta med mamma och våran hund Tuffe på promenad när jag ska ut fast tillsammans med personal. Så mamma kom förut med Tuffe, vi mötte dem utanför sjukhuset och shit så glad tuffe blev. Han verkligen flög upp i min famn och började pussa mig i ansiktet, och sen när jag ställde ner honom på marken så ställde han sig på sina baktassar och tog sedan sina framtassar på mina ben för o visa att han ville att jag skulle bära honom. Så enormt mycket kärlek djur visar alltså och Tuffe är verkligen min bästavän, älskar honom så otroligt mycket och det var jätte jobbigt o säga hejdå till honom förut när jag skulle in till sjukhuset igen. Men det var iallafall mysigt att få gå en promenad med honom för jag har ju inte träffat honom på snart 3 veckor eftersom att jag är inne på tredje veckan nu. Så det har iallafall varit bra men annars så har somsagt denna dagen varit riktig jobbig att ta sig igenom.

Men trots det som hände imorse så har jag iallafall en positiv nyhet, och det är att jag fått reda på att jag fick en plats på dagvården. Vecka 21 tror jag det var så ska jag bara vara där två dagar, sedan vecka 22 så ska jag inte dit för då fanns det inga platser. Men sen veckan efter där och några veckor framöver, tror det var vecka 23, 24 och 25 så ska jag vara där varje dag. Sen vet jag inte om det kanske även är en dag som man ska träna hemma också. Vet inte så mycket än, men jag tror iallafall det var vecka 21 som jag skulle vara där 2 dagar och sen tror jag även det var vecka 23, 24 och 25 som jag ska vara där alla dagar som dagvården är. Minns inte riktigt vad som blev sagt för det har somsagt varit väldigt jobbigt idag så min hjärna har inte riktigt kunnat ta in så mycket info. Men min behandlare kommer hit till sjukhuset på måndag och hälsar på, så då får jag förmodligen reda på lite mer. Hur som helst så fick detta bli det enda inlägget idag och jag orkar heller inte skriva så mycket mer. Känns somsagt väldigt jobbigt o sitta o skriva här på bloggen efter en sån här tuff dag och speciellt efter det som hände imorse, men vi hörs mer under morgondagen iallafall.

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Hej, avslutade vardagsveckan med att rösta fram veckans hyllningsbloggare så in & rösta vem som ska få lite extra kärlek! 🌺 Ha det!
nouw.com/jagochminahjärtan
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Hej, ska gå in och kika! 😊
nouw.com/mittlivsomsofia
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Bamsekram till dig ♡
nouw.com/nikolinapettersson
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Bamsekram till dig också ❤️
nouw.com/mittlivsomsofia
Ulvelotta
Ulvelotta,
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Franbottentilltoppen
Franbottentilltoppen,
Massor av kramar till dig! Du kämpar på otroligt bra❣️❣️
nouw.com/franbottentilltoppen
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Alltså åh, tack så jätte mycket verkligen! Massor av kramar till dig med ❤️❤️
nouw.com/mittlivsomsofia