Sämsta dagen

Denna dagen har verkligen inte varit bra. Började med att jag försov mig rejält, hade inte ens vaknat av väckarklockan och tåget hade till och med avgått. Jag vakna tillslut av panik o skrek rakt ut och skrev snabbt till Nikolina, och trots att hon sa till mig att det är helt lugnt och att även den bästa kan försova sig så ville ångesten inte försvinna ändå, den blev bara högre och högre och jag riktigt hörde hur hjärnspökena ekade i mitt huvud "detta är ännu ett till bevis på att du är helt värdelös Sofia" så det slutade med att jag ringde upp min bästavän Cecilia helt gråtfärdig och övertrött med sprängande huvudvärk pga stressen och paniken som uppstod o säger:

"JAG ÄR SÅ JÄVLA VÄRDELÖS CECILIA OCH DET FÖRSTA JAG GÖR ÄR O GÖRA BORT MIG TOTALT, TÄNK OM HON ALDRIG MER VILL TRÄFFA MIG PGA DET HÄR, DÅ KANSKE JAG HAR SABBAT NÅGONTING SOM SKULLE KUNNA BLI EN LIVSLÅNG VÄNSKAP MED NÅGON SOM VERKAR SÅ UNDERBART SNÄLL!!!"

Och även hon försökte få mig till att inse att alla kan försova sig och att det inte är någonting som man kan rå för och jag vet ju att både Nikolina och Cecilia egentligen har rätt men ändå så har ångesten och hjärnspökena varit på mig precis exakt hela dagen. Fyfan alltså, denna dagen har verkligen inte varit så bra och så blir det ofta för mig när jag försover mig, speciellt när jag gör det när jag ska göra något som jag sett fram emot. Då blir oftast hela dagen förstörd för mig sen pga att jag tappar motivationen för precis exakt allt, och inte nog med detta så fick man även se förut att det varit ett misstänkt terrordåd i Stockholm och även fast att jag varken bor i Stockholm eller var med om det så blev jag så fruktansvärt ledsen för dem drabbades skull och för alla anhöriga som känner dem som blivit drabbade av det här och även för dem som faktiskt idag har förlorat någon nära i detta fruktansvärda. Jag kände på mig imorse när jag vaknade upp av att jag försovit mig att det garanterat kommer hända något hemskt idag och det är så sjukt läskigt när man känner på sig att något kommer hända när det sen gör det. Usch alltså. Lider verkligen med alla drabbade och anhöriga. All styrka och kärlek till er alla. <3

Men nu tillbaka till själva ämnet, jag och Nikolina kanske ska ses på Tisdag istället, hon vet förmodligen mer på måndag om hon kan då och blir det att vi ska ses på Tisdag så ska verkligen inte detta få hända igen och det kommer det inte göra heller. För det är egentligen inte så konstigt att det här hände eftersom att jag ofta sover så oroligt vilket jag gjort nu flera nätter i rad och tillslut säger ju kroppen ifrån. Natten till idag exempelvis så har jag vaknat så fruktansvärt många gånger av att det känns som min kropp ska lägga av totalt, vaknade upp flera gånger av att det kändes som jag skulle svimma av och så brukar det bli för mig på nätterna vilket är så fruktansvärt otäckt. Det konstiga är att det blir nästan aldrig så när jag inte sover själv. Sover jag över med kompisar eller när exempelvis min lillasyster sover inne hos mig dem gångerna som hon kommer hit så brukar jag oftast sova helt normalt. Rätt lustigt sånt där ändå.

Men om man ska övergå till något positivt med denna dagen så är det iallafall att min lillasyster och storasyster kom hit idag. Min storasyster ska stanna här till på söndag och min lillasyster till nästa Fredag eftersom att hon ändå har påsklov. Så något positivt med denna dagen iallafall vilket är bra. <3

Gillar

Kommentarer