September 2016

September månad var en väldigt tuff månad för mig då det var i september 2015 som jag blev utsatt för sexualbrottet. Så när dagen kom då ett helt år hade gått så kändes det extra jobbigt. Jag satt i mitt rum o bara grät och grät och visste nästan knappt vart jag skulle ta vägen. Allting var så fruktansvärt jobbigt och att veta att det den dagen var precis exakt ett år sedan väckte så otroligt många jobbiga och otäcka minnen.

Dagen efter sen så var det ännu en till väldigt jobbig dag då min morfar skulle fyllt år om han fortfarande skulle leva. Så det var 2 dagar på raken som var riktigt jobbiga.

Utöver det så var det även i september som jag bestämde mig för o kidnappa min bästavän Cecilia. Hon har ställt upp så jäkla mycket på mig under åren så jag kände helt enkelt att jag ville göra något fint för henne. Så jag pratade därför ihop mig med Cecilias mamma för o kolla så Cecilia skulle vara hemma den dagen som jag hade tänkt komma vilket hon också skulle. Så när väl den dagen kom så tog jag Swebus ifrån Halmstad in till Göteborg klockan 08.00 på morgonen och sedan i Göteborg så bytte jag till tåget som skulle ta mig in till Trollhättan. Väl framme i Trollhättan så börjar jag gå bort till Cecilia och när jag närmar mig så skriver jag till Cecilias mamma att jag nästan är framme så att hon i tid skulle kunna få ut Cecilia.

Jag står o gömmer mig bakom en grej när Cecilia kommer ut och börjar sen gå fram, och när hon får se att det var jag så blev hon så glad av att se mig så att hon bokstavligt talat började gråta glädjetårar. Vi hade just då inte träffats på ungefär två månader, så hon blev väldigt chockad när hon fick se mig där ifrån ingenstans. Det var verkligen ett underbart ögonblick och jag fick allt inspelat. Även hennes reaktion lyckades jag få på film. Hon fick ju även sen gå med en sådan där ögonmask på sig då jag skulle överraska henne med bowling, och jag ville inte att hon skulle se med en gång vart vi skulle så därför fick hon en stund gå med en ögonmask på sig och fan vad folk glodde alltså haha. Jag tycker egentligen det är sjukt jobbigt när folk kollar så, men med tanke på hur mycket Cecilia har ställt upp för mig under åren så var det ändå värt det. Om ni vill se videoklippet från den dagen så är det bara till o starta igång videon som är precis här ovanför texten. Jag spelade dock in det med mobilen då jag inte kände för o gå o släpa runt på min kamera, och min mobil är lite knas ibland så ljudet blev vissa gånger väldigt dåligt. Men det får iallafall duga. Blev ju ändå en väldigt fin och äkta video!

Utöver det så var jag även hemma hos bästavännen Amanda också där jag sov över en natt. Var riktigt trevligt o få träffa henne och vi har alltid lika roligt tillsammans när vi är med varandra. Den bruden är verkligen grym! <3

Var även hemma hos min pappa i Nossebro så då passade jag på o dra hem till farmor o farfar en stund där jag hälsade på så jag kunde träffa dem också. Tog även en snapchat bild på mig o farmor. Världens finaste farmor är hon verkligen! <3

Så detta var lite om September månad. En väldigt jobbig och känslosam månad kan man säga med tanke på att det var den månaden för ett år sen som jag blev utsatt för sexualbrottet. Så, den månaden bestod av väldigt mycket tårar kan man säga, men även bra ögonblick också. Som exempelvis då när jag kidnappade Cecilia, när hon blev så glad så hon började gråta glädjetårar. Det var verkligen ett underbart ögonblick.

Gillar

Kommentarer