Sista dagen på boosterveckan

Idag gjorde jag sista dagen på boosterveckan i Varberg. Klockan 08.30 började vi med frukost, efter det hade vi sedan en lektion. Vi fick blandannat kolla på ett klipp där en prata om sin anorexi som hon hade blivit frisk ifrån. Det var väldigt jobbigt att se det klippet, men samtidigt även positivt på ett sätt eftersom att hon faktiskt idag är frisk. Men det var även samtidigt väldigt jobbigt, det berörde en hel del eftersom att jag själv har anorexi och eftersom att jag själv tidigare befunnit mig djupt nere. Men samtidigt så är det även intressant o se hur andra har gjort i sitt tillfrisknande. Så även fast det var ett jobbigt klipp så var det även ändå ett väldigt bra klipp. När vi hade sett färdigt den så pratade vi om hur vi upplevde klippet o så. Efter det var det sedan fruktdags, samt att jag även tog en näringsdryck samtidigt som vi satt och pratade enda fram till lunch. Under eftermiddagen så kollade vi även på en film. Dem hade påbörjat den filmen redan igår när jag var hemma, så jag har inte varit med o sett från början. Minns heller inte riktigt vad den heter. Men det verkade som en bra film iallafall även fast jag inte varit med o sett allt. Efter filmen åt vi sedan mellanmål innan vi sluta. Så sista dagen på min boostervecka har varit bra, även fast det blev lite jobbigt när vi kollade klippet förut. Men annars i det stora hela så har dagen varit bra idag. :)

Gillar

Kommentarer

evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Det låter som att den filmen var givande att se trots att den var jobbig. Den har i alla fall ett viktigt budskap, det går faktiskt att bli frisk! 😊
nouw.com/evelinasjostrand
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jaa men precis 😊❤️
nouw.com/mittlivsomsofia
Sofia
,
Skulle du kunna skriva ett inlägg om vågen, hur slutar man sätta sitt värde i vikten? Kunde du gå upp i vikt trots att det logiskt inte är möjligt på det lilla du åt eftersom viktuppgången berodde tex på vätska eller att man tränat och samlat vätska? Jah samlar jättemkt vätska när jag är ute och går eller tränar, gjorde du det med?
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jag kan absolut ta o göra ett sånt inlägg någon dag! <3
nouw.com/mittlivsomsofia