Skönt o vara hemma igen

Vi är hemma nu och har även varit hemma sedan 21.00 tiden ungefär. Hittade en hel del som jag köpte. Blandannat 2 presenter till min lillasyster som fyller 3 år i maj. Vi satt igår tillsammans o kollade leksaker på internet och då pekade Felicia på det hon ville ha, och det var ett set med Pippi, Annika och Tommy. Det är egentligen till ett sådant där Pippi hus och det har inte Felicia, Felicia har ett vanligt dockskåp. Men det spelar ju ingen roll om hon har Pippi i sitt dockskåp lixom, så länge hon tycker om det är ju det viktigaste. Sedan köpte jag även Pippis häst där även apan följde med också! Så det ska hon få av mig den 2 maj när hon fyller år.

Sedan köpte jag lite andra grejer till mig. Ett spel blandannat som kallas för "selfie". Tycker det spelet verkar riktigt roligt så kunde inte låta bli o köpa det helt enkelt. Köpte även lite kläder, en pyjamas, parfym osv.

Hur som helst så är det iallafall skönt o vara hemma igen. Det har varit en lång dag idag. Jag tycker även att det kan vara väldigt jobbigt o vara bland en massa folk. Dock så var det faktiskt inte så jätte mycket folk där idag. Eller alltså det var ju många där men inte lika många som det brukar vara. Så det var skönt iallafall om man bortser från att jag fick riktigt ont i magen. Men det gick över efter en stund och jag tror bara det är psykiskt. För jag kan få massa olika symptom när det är psykiskt för mig och eftersom att dem aldrig hittat något fel fysiskt så är det säkert ingenting fysiskt. Men ja. Hur som helst så är det iallafall skönt o vara hemma igen.

Jag har spelat in ett litet klipp idag också. Kommer nog sätta mig o klippa ihop den imorgon för jag känner att jag inte orkar nu. Vill bara ta det lugnt nu resten av kvällen. Men ni får ha det så bra allihopa iallafall så hörs vi mer under morgondagen när jag gör nästa inlägg!

Gillar

Kommentarer

MATILDA,
fin bild!
matildays.se
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Tack så jätte mycket! 😊
nouw.com/mittlivsomsofia