Snart är dem mina

Innehåller affiliate-länkar

Eftersom att jag fyller år idag så fick jag presentkort på Stronger i födelsedagspresent och påskpresenten ingick även i den så jag fick på 750 kr. Så jag satt förut o klickade hem dessa plaggen. Har ett bra tag kollat på dessa och nu äntligen så är dem snart mina!! 😍

Om ni förresten vill kika in plaggen så klickar ni isåfall bara HÄR så kommer ni till tightsen och sedan även HÄR så kommer ni även till sport-bh:n.

Förutom detta så vill jag även tacka för alla fina gratulationer som jag fått idag både här på bloggen, på facebook, sms, telefonsamtal och även imorse när min familj gick upp och sjöng för mig. Min födelsedag har varit bra om man bortser från hjärnspökena som varit på mig en hel del. Men jag har försökt göra det bästa av situationen och min dag har iallafall varit bra vilket är det allra viktigaste! :)

Nu ska jag kolla på film med familjen, fick ju förut ett grattis meddelande på min mejl av hemmakväll där det stod att jag fick komma dit o hyra en film gratis, så vi var där förut och vi valde filmen The girl in the book som verkar riktigt bra, så nu blir det filmkväll med familjen! :)

Gillar

Kommentarer

carolinamikaela
carolinamikaela,
Stort grattis i efterskott fina du!! Hoppas du hade en underbar dag 🤗🌸❤️
nouw.com/carolinamikaela
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Tack så jätte mycket finaste Carolina! 😃❤️
nouw.com/mittlivsomsofia