Snygga smycken i samarbete med amaze + rabattkod

I samarbete med amaze

Jag och amaze har ett samarbete tillsammans och jag har även fixat en rabattkod till er som gäller i 30 dagar till den 29 April. Så vill ni beställa något av dem så kan ni alltså uppge min kod i kassan som är amazemittlivsomsofia som ger er 15% rabatt.

Men nu vidare till vad detta är för en webbshop, och det är en sida där man kan beställa hem jätte fina smycken till ett väldigt bra och lågt pris vilket jag gillar med denna sidan. Speciellt när dem har så mycket snyggt där. Något mer som jag även gillar med denna sidan är att leveransen är väldigt snabb. Beställer man något där före klockan 16.00 på vardagar så har man sedan sin beställning efter 1 dag. Det kan dock ta upp till 2 arbetsdagar om det gäller ordrar som ska levereras ända upp till Norrland. Men ändå en sjuuukt snabb leverans vilket jag gillar!

Nu vidare till vad dem säljer för smycken:

Amaze säljer blandannat jätte fina örhängen och jag bokstavligt talat älskar deras örhängen. Det är helt sjukt vad mycket fint dem säljer där!

Utöver örhängen så säljer även amaze jätte fina armband och armband är något som jag personligen älskar mest. Tycker det är riktigt snyggt att ha ett fint armband på handleden.

Amaze har även jätte fina halsband och mina favoritmärken som finns på denna webbshoppen är Anna + Nina och Caroline Svedbom där dem har mycket fint.

Lite bilder på några av deras smycken som finns på deras webbshop:

Gillar

Kommentarer