Sofia fast med livserfarenheter i bagaget

Det är jobbigt att må såhär, det är jobbigt när det helt plötsligt kan komma dagar då jag mår jätte dåligt och det är jobbigt när ångesten är så hög så jag inte vet hur jag ska hantera det. Eller alltså, jag vet vad man kan göra för o hantera själva ångesten eftersom att jag fått tips på olika metoder som jag kan använda mig utav, men när ångesten är sky hög så går det knappt känns det som. Det är jätte svårt och det är just dem gångerna när ångesten är så hög som det blir så fruktansvärt jobbigt. Vissa dagar är bättre medan andra dagar är sämre, och det är ju så det är med livet. Livet är som en berg och dalbana som går upp och ner och det är ingenting som man kan komma ifrån, och med tanke på att jag varit med om så mycket hemskheter och eftersom att jag dessutom råkat ut för övergrepp så är det inte så konstigt att mitt mående pendlar så mycket. Det är verkligen inte konstigt överhuvudtaget och det är väldigt viktigt att jag tillåter mig själv att må dåligt när jag mår dåligt lika viktigt som det är att jag tillåter mig själv att vara glad när jag är glad. Livet är inte alltid så lätt och mitt liv blev heller inte så som jag hade tänkt mig. Det finns ju även ett citat som lyder:

Att vara stark är inte att springa fortast eller hoppa högst. Att vara stark är inte att veta bäst och vara främst. Att vara stark är att acceptera livets villkor. Att vara stark är att tänka om när livet inte blir som du planerat. Att vara stark är att se möjligheterna i det som verkar omöjligt - att kämpa trots motvind och låta det bli till en utmaning.

Det är ett citat som jag för ett par dagar sedan hittade på Google och det är även ett citat som jag kan relatera till. För att vara stark är inte att springa fortast eller hoppa högst. Att vara stark är heller inte att veta bäst och vara främst. Att vara stark är faktiskt att acceptera livets villkor och att tänka om när livet inte blir som man planerat. Att vara stark är även att se möjligheterna i det som verkar omöjligt, att helt enkelt kämpa trots motvind och låta det bli till en utmaning precis som citatet beskriver det - och det är precis det jag gör. Mitt liv blev inte som jag hade tänkt mig, men jag försöker ändå se möjligheterna i det som känns omöjligt och jag kämpar på trots motvind. Jag kämpar trots att det är hur kämpigt och jobbigt som helst eftersom att jag faktiskt någon gång vill kunna må helt bra igen, och det är just därför som jag kämpar och jag vet även att all kämpande i slutändan garanterat kommer vara sååå värt det. Jag vet det innerst inne även fast att mitt mående pendlar väldigt mycket. Jag kommer aldrig kunna bli den Sofia som jag en gång var, men jag kommer däremot en vacker dag kunna komma tillbaks starkare än någonsin. Helt enkelt Sofia fast med livserfarenheter i bagaget.

Gillar

Kommentarer

Albin_Karlsson
Albin_Karlsson,
Världens bästa du! Du klarar allt!!❤
nouw.com/albin_karlsson
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Detsamma till dig bästa Albin!! ❤️
nouw.com/mittlivsomsofia