Spela in videoklipp med Cecilia nästa helg

Jag har suttit och kollat runt lite på smoothie challenge på youtube. Kollade blandannat på denna som ni ser här ovanför texten. Jag vet inte hur inne sådant här är längre men jag tycker att det verkar riktigt roligt iallafall. Så jag har smsat lite med Cecilia och vi har bestämt oss för att vi ska göra en sådan när jag kommer till henne den 20 Maj, nästa fredag.

Så det första vi kommer göra när jag kommer dit är att vi drar iväg till affären där vi köper lite olika grejer som vi vill ha. Efter det drar vi hem till Cecilia där vi sedan börjar spela in. Ska även kolla runt lite mer på youtube tänkte jag så jag kan försöka hitta lite inspiration till vad jag kan göra mer för videos, så utöver smoothie videon så kommer vi säkert spela in lite mer youtube klipp. Alla klipp vi spelar in kommer dock inte komma upp på en o samma gång, utan jag kommer publicera dem lite då och då så jag har lite videoklipp som jag kan publicera på min youtube kanal med jämna mellanrum, och som jag även kan dela med mig av här på min blogg.

Har ni några förslag kanske på youtube klipp som jag och Cecilia kan göra tillsammans utöver smoothie challenge? Isåfall är det bara o kommentera!

Gillar

Kommentarer