Sprid kärlek #8

Idag vill jag sprida kärlek till min bästavän Elin! Bilderna ovanför texten är inte precis dem nyaste, men vad gör det lixom?

Hur som helst så vill jag iallafall med detta inlägget berätta hur jäkla mycket du betyder för mig Elin. Jag är så otroligt glad över att just vi blev så bra vänner. Även fast att vi bokstavligt talat var värsta fiender när vi var mindre så är jag ändå så fruktansvärt glad över att vi iallafall gav varandra en chans. Vi har nu varit bästavänner sedan du var 13 år och sedan jag var 14 år och alla dessa åren har verkligen varit dem bästa åren tillsammans med dig. Även fast att vi hade våra stunder då vi bråkade så har ändå åren med dig varit bland dem bästa och det vill jag verkligen att du ska veta!

Vi finns alltid för varandra, både genom vått och torrt och när stormen kommer är vi två! Även fast att det var för ett par år sedan som jag verkligen betedde mig idiotiskt så har du ändå ALLTID funnits för mig och jag.. Haha vet knappt vad jag ska skriva för våran vänskap betyder verkligen allt för mig min finaste Elin!

Det är nog bättre jag avslutar detta inlägget nu. För att beskriva dig och få fram alla ord om dig i enbart en enda text är helt omöjligt. Men innan jag avslutar detta inlägget så vill jag iallafall berätta för dig vilken fantastisk mamma du är till dina två döttrar och sedan vill jag även tacka dig! Tacka dig för vilken otroligt fin, underbar och fantastisk vän du är. Utan dig är jag absolut ingenting. Jag älskar dig bästavän! <3

Gillar

Kommentarer

Elinjosefiine
Elinjosefiine,
Men åh, nu blir jag ju ordlös 🙈 så otroligt fint skrivet, och jag är evigt tacksam för att just du är min bästavän <3
nouw.com/elinjosefiine