Ställen jag bott på

Ställen jag har bott på:

Nossebro:

Nossebro är där jag är uppväxt. Där bodde jag från då jag föddes tills några år innan jag blev tonåring. Det är där jag har skapat nästan alla av mina minnen. Dock så har jag väldigt mycket negativa minnen därifrån då det var där jag blev mobbad. Men jag har även bra minnen också. Blandannat alla gånger jag och min bästavän Elin tältade. Vi umgicks nästan varje dag och varje gång när det var sommar så tältade vi ofta. Så även fast att jag inte har dem bästa minnena från Nossebro så finns det iallafall bra minnen också och det är somsagt i Nossebro som jag är uppväxt i.

Främmestad:

Sedan bodde jag även i Främmestad med min mamma. Min lillasyster som snart är 16 år bodde även där. Där bodde vi i några år innan vi flyttade till Trollhättan.

Trollhättan:

I Trollhättan bodde vi ungefär i 2 år. Eftersom att vi flytta dit så fick även jag byta skola. Men på den skolan trivdes jag inte alls och jag hade inga kompisar där som jag kunde umgås med på rasterna mer än 2 killkompisar. Hade en tjejkompis på fritiden men vi gick inte i samma skola dock. Sedan så var jag lite mobbad på den skolan också nämligen. Folk som pekade ut mig osv. Så där trivdes jag verkligen inte så därför blev det att vi flyttade tillbaks, och då blev det att vi flyttade till Nossebro och sedan till Främmestad igen. I Nossebro var jag ju också mobbad och mobbningen var även mycket värre i Nossebro, men där hade jag iallafall lite mer vänner.

Vänersborg:

Sedan hamnade jag i Vänersborg då jag träffade en kille där som jag hade varit tillsammans med väldigt länge. Jag gick gymnasiet i Trollhättan och flyttade även till honom efter att vi hade fått ungefär 1 år tillsammans. Vi var även förlovade och vi höll ihop riktigt länge. Och eftersom att mamma träffade en man i Halmstad som hon sedan flyttade till så blev det att jag då flyttade till han som jag var tillsammans med. Bodde hos han och hans föräldrar och det var alltså i Vänersborg. Där bodde jag i lite mer än 2 år tills det tyvärr tog slut vilket var väldigt tråkigt. För han var ändå min första kärlek. Men allt kan inte alltid hålla föralltid.

Halmstad:

Sedan tog det somsagt slut mellan oss så då blev det att jag flyttade hem till mamma i Halmstad och här har jag nu bott sedan sommaren 2014, alltså lite mer än 2 år. Så mina närmaste vänner bor jag alltså ungefär 23-25 mil ifrån, men trots det så håller vi ändå fortfarande riktigt bra kontakt och vi försöker med o ses så ofta som vi kan. Så det känns skönt att man kan fortsätta hålla så bra kontakt och fortsätta vara så bra vänner trots avståndet. För avståndet ska ju inte kunna förstöra en vänskap. Är man äkta vänner så stannar man ju kvar oavsett hur långt ifrån man bor. Så det känns så skönt att jag har sådana bra vänner.

Så sammanfattningsvis så har jag bott både i Nossebro, Främmestad, Trollhättan, Vänersborg och nu Halmstad. Så ja, man kan säga att jag har flyttat runt en hel del faktiskt haha. Men det kan ju vara roligt, för då får man ju upptäcka nya miljöer och så som jag har fått göra. Trollhättan, Vänersborg och Främmestad visste jag dock redan om, och även Nossebro eftersom att jag är uppväxt i Nossebro. Visste ju om Halmstad också eftersom att jag var här en hel del och hälsade på mamma, men Halmstad blev ändå väldigt nytt för mig då Halmstad ligger i ett helt annat län där jag inte kände någon först förutom min mamma, hennes man och min ena lillasyster som bor här.

Men det har ändå varit spännande för jag har ju fått chansen o lära känna lite nytt folk. Sedan så blev jag ju utsatt för det sexuella övergreppet i slutet på förra året men sammanfattningsvis så har jag ju ändå lärt känna nytt folk. Jag menar, jag kom helt ny till en helt ny stad i ett helt annat län och kände ingen här först förutom min familj, men trots det så tog jag ändå steget till o lära känna lite nytt folk. Efter bara några månader i Halmstad så blev jag till och med tillsammans med en kille. Vi är dock inte tillsammans längre då det tog slut förra året lite innan sommaren. Men jag tycker ändå att jag lärde känna lite nytt folk väldigt fort på kort tid trots att jag aldrig tidigare hade bott i Halmstad.

Så att jag har flyttat runt så mycket som jag gjort är ingenting som jag någonsin haft något emot. Jag har snarare bara sett det som en möjlighet. En möjlighet att komma till ett helt nytt ställe o få chans o upptäcka nya saker osv. Sedan sen jag flyttade till Halmstad så kommer det självklart stunder då jag ibland saknar att ha närmare till mina närmaste vänner. Speciellt efter att sexualbrottet skedde och det var ett tag som jag funderade på o flytta tillbaks som jag skrivit om. Men den funderingen har jag dock inte nu. Sen vet man ju aldrig vart jag hamnar, om jag kanske någon gång flyttar tillbaks igen. Sådant kan man ju aldrig veta eftersom att jag inte direkt kan se hur framtiden kommer att se ut. Men som det ser ut just nu så kommer jag iallafall bli kvar här i Halmstad. Även fast att det kommer stunder då jag vill ha närmare till mina närmaste vänner då jag kan tycka att det skulle vara skönt efter det jag var utsatt för så känner jag ändå just nu att det är här som jag vill bo. Sen får man ju se vart framtiden leder en. Man kan ju inte veta någonting i förväg liksom. Man får helt enkelt försöka ta det lite som det kommer.

Gillar

Kommentarer