Storytime

Jag har sett på många bloggar att det blivit väldigt inne att man skriver Storytime. Även på youtube har jag sett att det blivit väldigt inne. Så jag tänkte haka på och själv göra detta. Det jag kommer skriva om idag är en händelse som hände när jag var med på MSN!

Jag var väl ca 14 år när en främmande person addade mig där, och jag accepterade och skrev för o fråga vem det var. Fick då som svar "jag är en man, och du måste visa dig i CAM för annars kommer jag sabotera ditt internet" osv. Jag blev verkligen skit rädd men jag visade mig dock aldrig i CAM, gick och visade det för mamma istället. Så hon gjorde ju en polisanmälan eftersom att det där faktiskt var ett hot. Polisen kunde ju dock inget göra.

Men jag tyckte iallafall att det var riktigt obehagligt och otäckt. Jag minns hur hela jag satt och skakade av rädsla och ja, det var verkligen obehagligt och jag förstår verkligen inte hur man kan hota en annan människa sådär. Finns verkligen gott om idioter både på internet och utanför internet och den sista är förmodligen inte född än.

Men ja, det finns väl egentligen inte så mycket mer o skriva om just denna händelsen eftersom att det inte hände något mer efter det. Polisen kunde ju inget göra, för när det är så på internet så kan ju sånt vara riktigt svårt. Så eftersom att det inte hände något mer efter det, och eftersom att denna mannen heller inte hörde av sig något mer så finns det inte så mycket mer o skriva om just denna händelsen. Men jag kände att det iallafall var något som jag ville ta och dela med mig utav här på min blogg!

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Kul med storytime👍 Ha en bra dag, kramen ❤
nouw.com/alvaalarssoon