Svar på kommentar

Jag fick en kommentar av en som bloggar här på nouw under bloggnamnet @Stjerna och hon undrar om jag tycker att boendestödet hjälper mig som dem ska. Så jag tänkte faktiskt ta o svara på det i ett blogginlägg.

Jag tycker boendestödet fungerar jätte bra. Nu bor jag forfarande hemma så än så länge hjälper dem mig inte med sånt som jag kanske kommer behöva hjälp med sen när jag bor i eget. Men än så länge så ska iallafall dem fungera som ett socialt stöd för mig. Jag kan välja att dem kan komma hem till mig eller om jag ska komma till boendebasen, och eftersom att vi var mitt uppe i en flytt just då när jag fick detta beviljat så valde jag att jag kunde komma till boendebasen istället och sen har det fortsatt så då jag tycker det fungerar bra. Eftersom att dem just nu bara är som ett socialt stöd för mig så tycker jag det känns bättre o gå dit. Sen utöver det med socialt stöd så kan dem även hjälpa mig o kolla efter lägenheter. Jag får ju söka o så själv, men dem kan vara med o tipsa om bra områden o så. Så jag tycker boendestödet fungerar jätte bra och dem hjälper mig med det som jag just nu vill ha hjälp med. Hur fungerar boendestödet för dig tycker du? :)

Gillar

Kommentarer

Stjerna
Stjerna,
Jag har haft stödet sen i somras men börjat känna nu att de börjat ge mig något. För mig kommer de hem till mig varje torsdag och samma tid, funkar bra.
nouw.com/stjerna
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Okej, men det låter ju jätte bra! 😊 Jag fick stödet i slutet på augusti och jag går till boendebasen varje onsdag vid samma tid 😊
nouw.com/mittlivsomsofia
FruBergsten
FruBergsten,
min barndomsvän min bff😊 är stjerna
nouw.com/frubergsten
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Åh så roligt! 😊
nouw.com/mittlivsomsofia
Blondina,
va skönt att höra 😊

sv; Kram hjärtat, tack för alla sms stunder 😊 du e bäst!! älskar dig <3
finest.se/blondina
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Tack själv hjärtat, kram! <3
nouw.com/mittlivsomsofia
Stjerna
Stjerna,