Svar på tal

"Sofia på nouw gillar inte ens dig varför följer du hennes blogg och är vän med henne???"

Detta är en kommentar någon skrev om mig anonymt på Annas ask, som Anna skickade till mig för en stund sen o visa. Till den anonyma som skrev så: En sak ska du ha klart för dig, och det är att jag gillar visst Anna. Hon är en riktig schysst vän. Så jag förstår inte riktigt vart det är du vill komma nånstans med den där kommentaren? Sen att Anna är vän med mig är väl förmodligen för att hon vill det? Och att jag är vän med henne är väl också för att jag vill det eller? Hade jag inte gillat Anna så kan jag säga att jag isåfall inte hade haft någon kontakt med henne. Men nu är det ju så att jag tycker om henne och hon är en riktigt schysst vän. Så, den där kommentaren Anna fick på sin ask förstår jag mig helt ärligt talat inte på. För somsagt, hade jag inte gillat Anna så hade jag ju inte pratat med henne.

Sedan en till sak, om du har så bra koll på vilka Anna följer här på nouw så måste ju det betyda att du besöker hennes blogg? Så om du kan fråga henne varför hon följer min blogg så kan ju jag ta o fråga dig varför du isåfall följer Annas blogg? För du verkar ju ha något emot henne och varför följa någon man ändå inte tycker om? Så har du nu något emot Anna så skulle jag vilja tipsa dig om o sluta följa hennes blogg. För man vinner ingenting på o hålla på såhär. Sen att blanda in mig i detta skulle jag också vilja be dig sluta göra. Det är verkligen inte kul o behöva se en sådan kommentar där det står att jag inte gillar henne. För somsagt, hade jag inte gillat Anna så hade jag isåfall inte pratat med henne. Nu har jag ingen aning om vem den där anonyma är. Men det spelar ingen roll för jag vill ändå be personen att sluta skriva sånt om mig på Annas ask. För jag om någon borde ju veta bäst själv om jag tycker om henne eller inte, och jag tycker om Anna. Hon är riktigt schysst. Punkt slut.

Gillar

Kommentarer

FruBergsten
FruBergsten,
Vilken patetisk och tragiskt människa ta inte åt dig den måste vara grymt avundssjuk på din och Sofias vänskap
nouw.com/frubergsten
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jaa men eller hur! Att ens skriva något sådant o påstå att jag inte gillar henne tycker jag är helt patetisk, för jag om någon borde ju lixom veta om jag gillar Anna eller inte. Och Anna är en riktigt schysst vän och jag blir så irriterad när någon ska påstå att jag inte gillar Anna. För det gör jag visst! Så jag tror precis som dig, någon som garanterat är avundsjuk! 💗
nouw.com/mittlivsomsofia