Svar på tal igen - våldtäkts debatt

Gick in i kommentarsfältet o kollade en gång till för en sista gång och fick då se att det hade kommit en till kommentar av en man som löd såhär:

Vad finns ni då till för om ni inte ska göra det. Handlar inte hela livet om att föröka sig för de flesta iallafall, på nåt sätt?

- Men alltså va? Så du tror alltså på fullaste allvar att vi kvinnor/tjejer finns till för er män? Förstår du inte själv vad dumt det du skriver verkligen låter? Vi finns inte till för att ni ska kunna ha samlag med oss, vi finns enbart till för oss själva. Vi är människor, inga sexobjekt. Detta handlar inte om att föröka sig, denna insändaren handlar om VÅLDTÄKT! Hur svårt ska det vara att förstå?! Vi finns somsagt inte till för att tillfredsställa er. Sex ska ske på bådas villkor. Så detta handlar somsagt inte om att föröka sig. Så förstår inte ens varför du ens skulle komma med den korkade kommentaren när det är VÅLDTÄKT min insändare handlar om. Min insändare handlar inte om att föröka sig. Läste du ens min artikel och kollade du ens videon? För om du gjorde det så förstår jag inte varför du skulle kommentera som du gjorde? Vi kvinnor/tjejer kom somsagt inte till världen för att ni ska kunna ha sex med oss och så enkelt är det.

Gillar

Kommentarer

duvetsandra,
Vilken rälig jävla människa! Stå på dig vännen ❤️
duvetsandra.wordpress.com