Svarar på frågestunden

För ett par dagar sedan så startade ju jag upp en frågestund här på min blogg. Så jag tänkte nu ta o svara på alla dem frågorna som jag fått!

Lenas frågor (@lenakilpinen här på nouw)


1. Vilken är din favoritblogg?

- Jag gillar en hel del bloggar faktiskt. Har ju även vänner som bloggar också. Men om jag ska välja vilken som är min favoritblogg som inte tillhör någon av mina vänner så får svaret bli en som bloggar här på nouw. Hon skriver en massa peppande texter i sin blogg. Bloggen jag pratar om heter @positiv5barnsmamma

Sen besöker jag även dagligen en blogg som Evah driver. Hon skriver mycket om psykisk ohälsa blandannat. Den bloggen är riktigt bra. Så vill ni besöka den också så klickar ni isåfall bara HÄR.

2. Vad är det bästa du vet?

- Det bästa jag vet är mina vänner och min familj. Dem finns alltid där för mig och självklart jag för dem också. Utan dem i mitt liv så vore jag ingenting.

3. Vem är din favoritartist?

- Jag gillar väldigt många artister. Men en som jag tycker är riktigt bra är Linnea Näslund med låten verkligheten som ni hittar HÄR.

4. Vilken är din favorit serie?

- Jag kollar faktiskt knappt på serier. Det var under en period för ett par år sen som jag kollade på solsidan som jag tyckte var riktigt bra, och även ack Värmland. Men nu kollar jag inte på någon serie. Så vet inte riktigt vad jag ska svara på den frågan!

5. Vilken är din favorit film?

- Första filmen av Ted och Ted 2. Dem är riktigt bra!

6. Vilka är dina favorit märken inom makeup?

- Jag tror faktiskt inte jag har något speciellt favorit märke. Så länge makeup produkterna inte är testade på djur så har jag inte direkt någon favorit och även så länge jag tycker produkterna är bra.

7. Vilket är ditt favorit ämne i skolan?

- Går inte i skolan längre eftersom att jag tog studenten 2014. Men när jag gick i skolan så var mitt favorit ämne svenska och musik. Även på gymnasiet. Vi hade även en lektion som kallas för tillval, och på tillvalet hade jag valt musik. Sen gick jag ju hotell och restaurang när jag gick gymnasiet också så även det var ju något som jag på den tiden gilla. Även fast att jag inte kommer vilja jobba inom restaurang längre så var det iallafall något som jag gillade i skolan just då.

8. Vilket är ditt favoritdjur?

- På den frågan så får svaret helt klart bli hund!

Thereses frågor (@Blondina här på nouw)

1. Vilken typ av blogg gillar du? Personliga eller mode?

- På den frågan så får svaret faktiskt bli personliga bloggar. Jag gillar o kunna läsa om andras liv där man även visar att allt inte alltid är som en dans på rosor. Sen kan självklart modebloggar också vara intressanta. Men följer iallafall mest personliga bloggar.

2. Varför började du blogga?

- Jag har egentligen bloggat sen jag var 14 år bara att jag bytt runt på lite olika bloggportaler. Men varför jag började blogga från hela första början var för att jag hade kompisar som bloggade. Sedan läste jag även lite andra bloggar också och tyckte det verkade roligt och bestämde mig därför för o själv testa. Så från början bloggade jag inte så seriöst. Min blogg då bestod bara av hur min vardag såg ut. Men jag tyckte iallafall att det var roligt och av den anledningen har jag även fortsätt. En till anledning till att jag bestämde mig för o fortsätta var för att jag sen bestämde mig för o börja blogga lite mer seriösare och även för att jag tillslut märkte att bloggandet bara gick bättre och bättre för mig.


3. Vilka portaler har du bloggat på?

- Min första blogg startade jag på blogg.se. Sedan började jag på denna portalen, nattstad som det då hette. Men kände sedan för o pröva på devote också. Men devote trivdes jag inte så jätte bra på så därför bytte jag tillbaks till denna portalen igen, nouw som det nu heter. Så utöver nouw så har jag även bloggat på blogg.se och devote.

4. Om du väljer o byta portal, vilken ska du blogga på då?

- Oj, jag vet faktiskt inte. Jag känner att jag trivs väldigt bra här på nouw och kommer därför stanna kvar här så länge som jag känner för det. Sen kanske jag någon gång byter. Men som det ser ut just nu så vill jag vara här på nouw. Så jag har faktiskt inte tänkt så mycket på det vilken portal jag skulle vilja byta till. Kanske haft lite funderingar på Wordpress eller finest. Men ingenting jag funderat så jätte mycket på då jag känner att jag fortfarande vill vara kvar här på nouw.

5. Det bästa med mig och våran vänskap?

- Det bästa med dig är att du är så otroligt jäkla snäll och att du är en så fin och underbar vän - och det bästa med våran vänskap är att vi helt enkelt kommer så bra överens! <3

6. Vilken blogg avskyr du mest?

- Jag kan inte säga att jag avskyr någon speciell persons blogg mest. Men typen av bloggar som jag avskyr mest är sådana bloggar där man exempelvis hänger ut andra människor. Alltså att man pikar andra människor genom o nämna namn. Att man sitter och näthatar andra människor via bloggar osv. Sådana bloggar avskyr jag.

7. Vilka youtubers gillar du?

- Jonna och Jockes, även den youtube kanalen där dem lägger upp pranks. Sen gillar jag även Therese Lindgrens youtube kanal, Linn Ahlborg + att jag även ibland kollar på Tova Helgessons kanal.

8. Vad tycker du om julafton?

- Jag tycker julafton är en väldigt mysig högtid. Dock så tänker jag väldigt mycket på dem som inte kan fira jul. På dem som inte får några julklappar medan vi andra får det. Världen är bra orättvis! :( Men annars så tycker jag att det är en väldigt mysig högtid eftersom att man just på julafton brukar samlas tillsammans med sin släkt för o ha det allmänt mysigt. Men kan ändå inte låta bli o lägga en tanke till dem som faktiskt inte kan fira jul.

Gillar

Kommentarer

lillfoppan
lillfoppan,
Vilken fin bild!
nouw.com/lillfoppan
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Tack så jätte mycket! 😊
nouw.com/mittlivsomsofia