Svarar på frågor om boosterveckan

Fick igår en fråga om hur jag tycker boosterveckan som jag går denna veckan fungerar och om jag tror att jag kommer må bättre efter den, så jag hade tänkt att jag ska ta och svara på dem frågorna i ett inlägg.

Hur jag tycker boosterveckan fungerar:

Boosterveckan tycker jag fungerar väldigt bra. Det känns skönt att jag fick komma dit på en boostervecka och det var även något som jag behövde eftersom att jag tappade en hel del i vikt igen. Jag gick ju en 12 veckors behandling på dagvården i Varberg först, och när man gjort det så får man alltid om man vill komma tillbaks på en boostervecka vilket jag ville. Så detta blev bestämt redan när jag gjorde min sista vecka på min 12 veckors behandling. Så jag tycker helt enkelt att boosterveckan fungerar väldigt bra och det är även något som jag kan rekommendera till er andra som känner att ni behöver lite booster.

Om jag tror att jag kommer må bättre efter den:

Det tror jag absolut att jag kommer göra. Min vikt har dessutom även börjat gå upp igen, det började den göra innan jag kom tillbaks dit eftersom att den visade uppåt redan när hon vägde mig i måndags där på dagvården. Så jag tror absolut att denna boosterveckan kommer göra så jag mår bättre. Sen kommer ju självklart vägen tillbaks inte vara spikrak. I tillfrisknandet så ingår ju både upp och ner gångar. Men jag tror ändå att jag kommer må bättre efter denna. Jag kommer ju även förmodligen få komma tillbaks på en till boostervecka efter nyår för ännu en till uppföljning, vilket känns skönt och tryggt att veta. Dock känner jag att jag inte vill gå på för många boosterveckor eftersom att det inte är något som man ska sträva efter. Syftet är ju att man ska kunna klara sig utan det. Men eftersom att detta är min första boostervecka så kan det vara bra med en till efter nyår, så får man sen se efter andra boosterveckan om jag kommer behöva fler sånna. Men jag tror iallafall att jag kommer må bättre. Boostervecka är verkligen någonting som är väldigt bra. En sån vecka pushar på en väldigt bra. Iallafall för mig. Sen vet jag ju inte vad andra tycker eftersom att jag inte kan tala för alla. Men det är iallafall någonting som jag kan rekommendera till er andra som känner att ni behöver lite booster.

Gillar

Kommentarer