Tänk så bra allting kan bli tillslut

Fotograf Rebecka Samdell

Jag tror jag glömt nämna här i bloggen att sedan jag påbörjade min sysselsättning på kadriljen i deras kök så har det bara gått allt mer och mer framåt för mig. Jag har kommit till ett ställe där dem verkligen ser att jag har goda möjligheter att faktiskt kunna få en anställning. Jag har ju väldigt länge upplevt att det för mig varit ett problem att kunna komma ut i det riktiga arbetslivet, dels för att jag placerades i särklass när jag gick i skolan vilket tyvärr i många fall ger konsekvenser senare i livet när det gäller både jobb och studier, men även för att jag mått väldigt dåligt psykiskt.

Men chefen på kadriljen tror verkligen stenhårt på mig och därför kollade han efter en lokalvårdsutbildning till mig, och i måndags drog äntligen den utbildningen igång. 8 veckors pluggande på distans samt att jag under 10 veckor även går bredvid två städerskor.

När själva webbutbildningen sedan är avklarad så kommer det även bli ett slutprov och en praktisk dag där jag ska få visa för en lärare vad jag lärt mig. Klarar jag sedan utbildningen så kommer jag isåfall tillsist få ett diplom på att jag har utbildningen i lokalvård.

Jag är verkligen så oerhört tacksam över att chefen på kadriljen vill ge just mig denna chansen och att han försöker göra allt för att detta ska bli så bra som möjligt för mig. För nästan exakt 3 år sedan låg jag inlagd för anorexin och ville inte ens leva, jag trodde inte ens att jag skulle orka. Jag tänkte att det där skulle vara slutet för min del. Men nu såhär 3 år senare lever jag ett ljust och hoppfullt liv och har både sambo och förhoppningsvis snart ett riktigt jobb. Tänk så bra allt ändå kan bli tillslut! 😄

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Vingklipptsångfågel
Vingklipptsångfågel,
Jag blir berörd av din resa <3
nouw.com/vingklipptsångfågel