Tänker försöka sätta ner foten för detta

Jag mår bokstavligt talat så jäkla dåligt av allt drama, mår så dåligt av att jag ska behöva bli inblandad i något som jag varken varit inblandad i från hela första början eller varit inblandad i överhuvudtaget så att jag bokstavligt talat satt över toan o spydde upp en massa luft förut. Det kändes som jag skulle spy men det kom inte upp något mer än enbart luft. Det är så läskigt när psyket tar över så otroligt mycket så man till och med mår så kraftigt illa så det känns som man ska spy. Jag vet att jag egentligen inte ska ta åt mig av sån här skit, men efter det som hänt och det som jag går igenom, och efter allt som varit genom åren så är jag en väldigt känslig person, och det är redan så mycket för mig och då orkar jag inte med sånt här. Jag har redan nog med mig själv som det är än o behöva bli inblandad i sånt här. Att bli inblandad i blogg drama är ingenting som jag är van vid och därför blir det att jag tar åt mig väldigt lätt.

Men egentligen om man tänker efter, varför ska jag behöva bli inblandad i något som jag inte ens har varit inblandad i från hela första början? Varför ska jag bli inblandad i blogg drama som jag inte ens har något med o göra? Jag är inte den personen som vill bli inblandad i något som inte ens har med mig o göra. Bråk vill jag hålla mig undan. För sådant är ändå bara så fruktansvärt onödigt och man vinner ingenting på sånt där. Man vinner absolut ingenting på det. Så från och med nu så kommer jag försöka ignorera allt sånt där. För går det så långt så jag till och med mår så kraftigt illa så känner jag att det är dax o sätta ner foten. För det är inte första gången jag blir inblandad. Så om det är någon som försöker blanda in mig i detta så kommer jag bara försöka ignorera det. För jag har somsagt redan nog med mig själv som det är och har viktigare saker o ta tag i än o behöva bli inblandad i massa skit som inte ens har något med mig o göra överhuvudtaget. För jag har inte varit inblandad ifrån hela första början och ska därför inte behöva bli inblandad nu heller! Jag tänker inte sätta mig i något som jag vet att jag inte kommer att klara av när det är så mycket annat som jag måste klara av att lägga fokus på.

Eftersom att personen kommentera anonymt på Therese ask så kan jag inte veta till 100% vem det är. Men om du som håller på såhär läser detta så vill jag be dig att sluta blanda in mig och hennes vänner i detta. För jag kommer iallafall försöka o inte lägga ned någon mer energi på något som egentligen inte ens rör mig ett skit! För jag tror att ju mer jag håller på o säger emot, desto roligare kommer dem tycka att det är. Och som jag skrev så vill jag inte bli inblandad i något som inte har något med mig o göra. Att försvara sina vänner är en sak, men att bli inblandad i något som jag inte varit inblandad i från hela första början och något som inte har med mig o göra är en annan sak och det är ingenting som jag vill helt ärligt talat!

Gillar

Kommentarer

Annorlunda
Annorlunda,
Tycker att det verkar vara en bra idé att försöka ignorera det så mycket som möjligt. Då tröttnar dom förhoppningsvis på att blanda in dig.
nouw.com/annorlunda
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jaa jag tror precis som dig!
nouw.com/mittlivsomsofia