Tävling i samarbete med kakadesign

I samarbete med kakadesign.

Idag har jag ett jätte roligt samabete med kakadesign som jag är såååå taggad på att presentera! Men innan jag ska presentera själva samarbetet så vill jag först skriva lite om vad kakadesign är för något för er som kanske inte hört talas om den hemsidan.

Kakadesign är en webbshop där man kan köpa sååå fina smycken. Det finns både gravyrhalsband, pärlhalsband, gravyrarmband, pärlarmband, fikasmycken, nyckelringar, silver armband och silver halsband. Man kan helt enkelt hitta en massa snyggt där och jag är verkligen helt förälskad i smyckena. Speciellt armbandet ovanför texten.

Men nu vidare till samarbetet. Jag har nämligen fått äran att tävla ut armbandet ovanför texten till er värd 249 kr. Vinnaren kommer sedan att få välja text på armbandet själv och man kommer även få välja bland dem tre färgerna som finns också. Bilden på armbandet där det står fighter är texten som jag valde på armbandet som hon skickade till mig, så man kan välja vilken text som helst så länge texten inte är alldeles för lång. Dem andra tre bilderna har jag lånat från webbshoppen. :)

För att vara med o delta:

1. Kommentera att du är med och motivera även varför just du ska vinna armbandet. Skriv även med din mejladress i kommentaren så jag kan kontakta dig ifall det är just du som vinner så du kan berätta vilken av färgerna du vill ha, vilken text du vill ska stå och vad det ska vara för storlek samt din adress så att jag sedan kan föra vidare informationen till catta på kakadesign.

2. Gilla/dela även kakadesign på Facebook och instagram om det är något som ni har. Har ni inte något utav det så kan ni hoppa över denna punkten.

När ni sedan följt dessa stegen så är ni sedan med o tävlar. Jag kommer sedan nästa fredag välja ut en vinnare som jag tycker har bäst motivering. Lycka till, och även ett stort tack till Catta på kakadesign för det fina armbandet. Är verkligen jätte nöjd! :)

Gillar

Kommentarer

Jackiehagelin
Jackiehagelin,
Jag är gärna med och tävlar. Har följt dom på Instagram, samt delat och gillat på Facebook. Jag skulle vilja vinna armbandet till en tjej kompis. En kompis som alltid funnits för mig och alltid ställt upp. Hon är som en syster för mig. Jag tror hon skulle bli super glad av att få en fin present. Och hon är värd så mycket fint efter allt hon gjort för mig... ❤️ Min mejl: jacqueline.larsson@live.se
nouw.com/jackiehagelin
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Lycka till! 😃
nouw.com/mittlivsomsofia
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Jag deltar gärna och skulle vilja vinna ett amband som jag kan ge min äldsta dotter som är en riktig fighter och håller humöret uppe även om det stormar runt henne. Hon är ensam med två barn och har skyddat boende. Skulle va jättekul att få ge henne ett sånt armband till henne 💖🌹 min mail tinak735@hotmail.com
nouw.com/positiv5barnsmamma
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Starkareändutror
Starkareändutror,
Jag är gärna med! Jag skulle vilja vinna ett likadant armband som du har eftersom vi båda är sånna jäkla fighters som håller på att ta oss ur detta helvete. Det skulle vara en ära att få ha ett likadant armband som dig och armbandet skulle passa så bra tillsammns med mina andra armband "fuck anorexi" och "snart fri". Hoppas på det bästa! Kram!
nouw.com/starkareändutror
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Lycka till fina du 😃
nouw.com/mittlivsomsofia
Cecilia
,
Hej jag är gärna med! Om jag skulle vinna. Jag vill visa upp min vän ska till min bästakompis hon betyder så mycket för mig
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Lycka till min fina vän 😊❤️
nouw.com/mittlivsomsofia
Anita Ahonen
,
Hej jag skulle gärna vinna ett armband från Kakadesign. Armbandet skulle jag ge till mon mor från mig och barnbarnen. Hon har alltid ställt upp för oss fast hon skälv har haft lite samt att de siste året har hon kämpat för att överleva❤️ Kram Anita
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Lycka till 😃 Skriv gärna din mejl också så jag kan nå dig ifall du skulle vinna 😊
nouw.com/mittlivsomsofia
Tine
,
Jag är gärna med och tävlar om ett armband. Jag misstade min babypojke för drygt 2 månader sen, just när det händer tror man inte att man ska orka resa sig igen men på något sätt måste man klara av det inte minst för hans storebrors skull. Armbandet skulle jag bära för Hampus och Jakob och som ett bevis på att "man vet inte hur stark man är, innan stark är det ända val man har"
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jag beklagar ❤️ Lycka till! <3 Skriv gärna din mejl också så jag kan nå dig ifall du skulle vinna 😊
nouw.com/mittlivsomsofia
Victoria
,
Vill gärna vinna och skriva Svante! Till minne av min son som inte längre finns hos 😢
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Lycka till ❤️
nouw.com/mittlivsomsofia
Lina Ljungberg
,
Jag vill vara med 😊 Jag vill vinna ett arband som ska stå för min farmor som gick bort 13 juni förra året ❤️ Avgudade henne som bara den
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Lycka till ❤️
nouw.com/mittlivsomsofia
Annica,
Jag vill vara med. Vill vinna detta till min dotter som börjar 7:an imorgon. Gillar på fb. Annica beda nilsson
anniicanilsson.blogg.se
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Lycka till! 😊❤️
nouw.com/mittlivsomsofia
Gunilla.M.B
,
Skulle skänka det till dottern med texten " I´m a fighter" med turkosa pärlor ( för hon ÄR en fighter !
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Lycka till ❤️
nouw.com/mittlivsomsofia