Tävling i samarbete med kakadesign

I samarbete med kakadesign.

Idag har jag ett jätte roligt samabete med kakadesign som jag är såååå taggad på att presentera! Men innan jag ska presentera själva samarbetet så vill jag först skriva lite om vad kakadesign är för något för er som kanske inte hört talas om den hemsidan.

Kakadesign är en webbshop där man kan köpa sååå fina smycken. Det finns både gravyrhalsband, pärlhalsband, gravyrarmband, pärlarmband, fikasmycken, nyckelringar, silver armband och silver halsband. Man kan helt enkelt hitta en massa snyggt där och jag är verkligen helt förälskad i smyckena. Speciellt armbandet ovanför texten.

Men nu vidare till samarbetet. Jag har nämligen fått äran att tävla ut armbandet ovanför texten till er värd 249 kr. Vinnaren kommer sedan att få välja text på armbandet själv och man kommer även få välja bland dem tre färgerna som finns också. Bilden på armbandet där det står fighter är texten som jag valde på armbandet som hon skickade till mig, så man kan välja vilken text som helst så länge texten inte är alldeles för lång. Dem andra tre bilderna har jag lånat från webbshoppen. :)

För att vara med o delta:

1. Kommentera att du är med och motivera även varför just du ska vinna armbandet. Skriv även med din mejladress i kommentaren så jag kan kontakta dig ifall det är just du som vinner så du kan berätta vilken av färgerna du vill ha, vilken text du vill ska stå och vad det ska vara för storlek samt din adress så att jag sedan kan föra vidare informationen till catta på kakadesign.

2. Gilla/dela även kakadesign på Facebook och instagram om det är något som ni har. Har ni inte något utav det så kan ni hoppa över denna punkten.

När ni sedan följt dessa stegen så är ni sedan med o tävlar. Jag kommer sedan nästa fredag välja ut en vinnare som jag tycker har bäst motivering. Lycka till, och även ett stort tack till Catta på kakadesign för det fina armbandet. Är verkligen jätte nöjd! :)

Gillar

Kommentarer

Annica,
Jag vill vara med. Vill vinna detta till min dotter som börjar 7:an imorgon. Gillar på fb. Annica beda nilsson
anniicanilsson.blogg.se
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Lycka till! 😊❤️
nouw.com/mittlivsomsofia
Gunilla.M.B
,
Skulle skänka det till dottern med texten " I´m a fighter" med turkosa pärlor ( för hon ÄR en fighter !
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Lycka till ❤️
nouw.com/mittlivsomsofia