Tina tycker till om min blogg

1. Vad gillar du mest med min blogg?

- Att du är rak på sak och inte rädd för att bli personlig och även tar upp ämnen som många inte vågar prata om men som många upplevt.

2. Skulle du rekommendera min blogg till någon annan?

- Oja det skulle jag o jag har gjort det några gånger.

3. Vad för sorts inlägg gillar du mest i min blogg?

- Personligen gillar jag dina personliga inlägg och bilder. Alla inlägg om din bror berörde mig väldigt mycket och likaså när du mått dåligt och att du döljer inget utan berättar exakt hur du upplever det och hur omgivningen reagerar.

4. Finns det något som jag skulle kunna göra för att förbättra bloggen?

- Nej jag gillar din blogg precis som den är.

5. Hur länge har du läst min blogg?

- Du var en av de första jag började följa när jag började blogga här på Nouw februari 2016.

6. Hur ofta besöker du min blogg?

- Inte lika ofta som förut.

7. Här kan du skriva vad du vill om min blogg om du vill. :)

- Jag tycker du är en fantastisk tjej som jag lärt känna genom din blogg och jag gillar att du vågar berätta om ditt liv och sånt du varit med om. Både de roliga och även de tråkiga. Du är en stor förebild för många då du vågar berätta vad du upplevt och ändå ser framåt. Andra som hamnar i samma situationer inser att de inte är ensamma och att det är helt ok att prata om det man varit med om även om det kan vara jobbiga saker. Du är inte tyst utan vågar prata om saker som många aldrig skulle våga prata om. Du är fantastisk ❤️

Tack så jätte mycket till dig Tina för att du ville svara på frågor om min blogg, och även ett stort tack för dem fina orden. Det värmer verkligen så otroligt mycket ska du veta. <3

Tina bloggar här på nouw under namnet positiv5barnsmamma, så om ni vill kika in hennes blogg så klickar ni isåfall HÄR :)

Gillar

Kommentarer