Tjejen är jag

En bild på förstörda mig ett tag efter att det hade hänt.

Det var en rätt så kall dag 2015 och en glad tjej skulle gå iväg för o träffa en kille som hon hade haft kontakt med via en dejtingsajt ett väldigt bra tag. Dem hade alltså aldrig träffats, dem hade bara sett bilder på varandra och hon tyckte han såg så snäll ut. Så en rätt så kall dag 2015 på en vardag när hon var klar för dagen på arbetsträningen så gick hon iväg för o möta upp denna killen. Han verkade så snäll och ödmjuk men ville helt plötsligt att hon skulle följa med honom hem vilket hon egentligen inte ville eftersom att hon inte kände sig så speciellt bekväm med o följa med någon hem så på första träffen - men han tjatade och tjatade tills hon tillslut inte klarade av o säga nej mer vilket resulterade till att tjejen följde med honom. Väl hos honom så händer det som inte får hända, väl hos honom händer det som får hela hennes liv att ta en total vändning bara så, från att först vara jätte glad till att sen helt plötsligt bli helt förstörd och knäckt - han sliter av henne kläderna och förgriper sig på henne. Tjejen hamna i total chock och försökte streta emot och försökte göra motstånd, men då höll han fast henne. Hon blev tillslut helt paralyserad medan tårarna rann nedför hennes kinder, men trots att tårarna rann nedför hennes kinder så fortsatte han. Det hon alltid varit rädd för ska ske, hände nu. Men samtidigt som det hände så kunde hon inte riktigt greppa helt vad det var som faktiskt skedde, hon fick för sig att hon var i en hemsk mardröm som hon tillslut skulle vakna upp ur. Hon ville inte tro att det var sant - för inte trodde tjejen att något sådant där var något som skulle hända henne. Hon trodde att det bara var sånt som man läste om i tidningar, men hon kunde aldrig tro att det var något som skulle hända henne, förrän den dagen 2015 då det blev till verklighet, till den dagen då mardrömmen som hon alltid varit så rädd för ska hända skedde.

När han var färdig med henne så gick hon därifrån chockad med tårar som rann nedför kinderna. Hennes ena kompis visste om att hon skulle träffa en kille och hade därför skickat iväg ett sms till henne för o kolla av så allting går bra - men hon fick inget svar på en bra stund vilket gjorde henne väldigt orolig, så hon började därför skicka sms efter sms. Så när tjejen gick därifrån helt chockad med tårar nedför kinderna och fick se alla sms så drog hon till med en lögn o svarade sin kompis "allting har gått bra, han var jätte snäll" fast att det egentligen inte var så som det var. Men hon var så fruktansvärt chockad och vågade inte säga sanningen, för hon kände så fruktansvärt mycket skam och skuld och trodde att det var hennes egna fel och gick sedan in i duschen det första hon gjorde när hon kom hem för o försöka duscha bort smutsen som han lämnade på hennes kropp. Hon gick hela tiden runt och intalade sig själv att allting var hennes fel och försökte hela tiden förtränga det som hon hade blivit utsatt för. Hon berättade inte för en enda vad som faktiskt hade hänt förrän det hade gått flera månader efteråt.

Så fort hon hade hemmafester tillsammans med sina vänner så drack hon sig jätte full för o kunna glömma allt jobbigt för en stund. Utåt sätt så kunde man uppfatta henne som en väldigt glad tjej, för det var så som hon visade sig - men inåt så mådde hon så fruktansvärt dåligt. Inom henne pågick ett helvetes krig av ångest och panik. Så fort ingen såg, så fort hon var ensam så låg hon i sin säng och grät i sin ensamhet medan hon skrattade och visade sig glad när hon var bland folk. Hon kände sig så fruktansvärt äcklig och smutsig och fick för sig att hon måste börja banta. Hon fick för sig att hon måste bli pinnsmal, för blir hon pinnsmal så kommer hon inte vara attraktiv och då kommer ingen vilja utsätta henne för ett till sexualbrott gick hon hela tiden runt och tänkte och för varje gång som vågen visade att hon hade gått ned mer och mer så blev hon ännu mer peppad och motiverad på o fortsätta - och nu idag så går hon på ätstörningenheten där hon fått diagnosen anorexia nervosa och även hos en psykoterapeut på vårdcentralen där hon får hjälp för o kunna hantera sina panikångest attacker så att hon sedan kan gå en sådan där trauma bearbetning och tjejen ni läser om är jag.

​"När ingen vet när ingen ser, din ensamhet. När ingen anar vad som sker, när ingen vet. När ingen håller dig hårt, då är det kallt. Det är tomt när ingen vet." var precis så som jag kände när jag levde i tystnad.

Gillar

Kommentarer

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Underbara du, gråter när jag läser detta.. 😢😢❤❤
nouw.com/nikolinapettersson
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Finaste Nikolina! 😞❤️
nouw.com/mittlivsomsofia
Tibrys,
jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men jag skickar en kram, det som hände var absolut inte ditt fel, du gjorde inget fel! killar som honom är inte värda ett piss och drar ner oss få resterande vettiga killar <3
Tibrys.blogg.se
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Egentligen så vet jag innerst inne att det du skriver är sant, att det inte var mitt fel. För jag valde ju faktiskt inte att det skulle hända. Men trots att jag egentligen innerst inne vet att det inte var mitt fel så blir det väldigt lätt att jag klandrar mig själv ändå, även fast att det är hos honom som skulden hör hemma. Och precis som du skriver så blir även ni vettiga killar drabbade eftersom att dem som utför sånt får oss tjejer till o bli så osäkra och skeptiska. 😟 Tack för din kommentar! <3
nouw.com/mittlivsomsofia
carolinamikaela
carolinamikaela,
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
❤️❤️❤️
nouw.com/mittlivsomsofia
Sofiethufvesson
Sofiethufvesson,
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Verkligen 😞❤️
nouw.com/mittlivsomsofia