Träffat Malin

Idag har jag träffat min kompis Malin som jag inte träffat på väldigt länge. Vi pratade om typ allt mellan himmel och jord och det var riktigt skönt o bara få ventilera sig o prata av sig lite med en underbar vän. Hon sa till mig:

Alltså förstår du hur jäkla stark du är eller? Jag minns ju när allting med dina svimningar började och dem gångerna när jag var med, som då på Liseberg exempelvis när ambulansen fick komma dit o hämta dig, när du fick sån där syrgas, och sen övergreppet som utvecklade så du fick en ätstörning och nu det där med din lillebror. Trots allting som hänt och sker runtomkring dig så står du fortfarande på benen och jag beundrar verkligen din enorma styrka. Det är ändå väldigt allvarliga saker du varit med om och som du går igenom. Förstår du hur jäkla stark du är?

Och det är ingenting som jag tänkt så mycket på, jag har alltid sett mig själv som svag. Trots att jag fortfarande står på benen så har jag ändå aldrig kunnat se mig själv som stark och det är faktiskt väldigt skönt när någon påpekar hur stark man är när man inte själv kan se det, för det får en till o vilja fortsätta kämpa och kriga sig igenom allt ännu mer. Det ger en ännu mer styrka till att fortsätta orka och jag är så glad över att jag och hon har fått upp kontakten igen. För Malin är verkligen en underbar vän och det var riktigt trevligt att få träffa henne igen i några timmar. Nu sitter jag i min storasysters lägenhet igen, har ju lånat den sen i Fredags och ska även få låna den till imorgon. Så vad jag ska hitta på nu resten av kvällen har jag ingen aning om, men det återstår o se helt enkelt!

Gillar

Kommentarer