Tufft och jobbigt - men jag fixade det

Det har varit en hel del deppiga inlägg nu, så tänkte att jag får ta o bjuda lite på två roliga snapchat bilder till detta inlägget åtminstone!

Var ju hos min kurator imorse, och fy vad jobbigt det var. När jag satt där i väntrummet o väntade så kände jag bara för o strunta i det och gå därifrån. Men bestämde mig för o sitta kvar ändå. Sedan när kuratorn kom så kände jag hur ångesten blev allt mer kraftigare och kraftigare och jag ville först bara springa därifrån. Men jag gick med henne in till rummet ändå så där kan man ju säga att jag vann över ångesten hur stark den än var och hur jobbigt jag än tyckte det var.

Jag hade även skrivit en lapp till henne, för hade så mycket som jag ville få ur mig så därför förberedde jag lite innan jag skulle dit. Så när hon hade läst igenom allting så gick vi igenom hela texten steg för steg - och som jag skrev, det var verkligen riktigt jobbigt. Men jag gick dit denna gången iallafall och jag avbokade inte besöket som jag gjorde sist.

När jag sedan kom hem så hade jag jätte ont i huvudet, la mig därför i sängen och somnade. När man ska göra något jobbigt så tar det verkligen på psyket har jag märkt. Annars så har jag faktiskt inte gjort så jätte mycket mer idag. Men har däremot varit ute med Tuffe och sen tog jag cykeln o cyklade lite för kände att jag behövde lite frisk luft. Ute med Tuffe är man ju iofs varje dag så det är ju inget nytt precis haha. Men det är iallafall såhär som min dag sett ut!

  • Tankar

Gillar

Kommentarer