Utmanad

Jag har blivit utmanad av @klantfia att jag ska svara på dessa frågor. Tack så jätte mycket för utmaningen!

1. Vad ville du bli när du var liten?

- När jag var liten så ville jag bli artist. Jag älskade nämligen o sjunga så det var min högsta dröm just då. Nu idag så gillar jag fortfarande o sjunga men jag har inte drömmen kvar o bli artist.

2. Vad trodde du att du skulle bli när du var tonåring?

- När jag var tonåring så minns jag faktiskt inte vad jag trodde jag skulle bli. Men jag visste däremot att jag skulle gå hotell och restaurang linjen, vilket jag även sen gjorde. Så det var väl kanske kock då. Men det är ingenting som jag vill jobba som längre dock.

3. Vilka var dina bästa respektive sämsta ämnen i skolan?

- Mina bästa ämnen i skolan var nog svenska, mina sämsta ämnen var engelska och sedan även idrott. Idrott gillade jag dock när det var sånna där friidrottstävlingar med skolan. Men annars så var inte idrott min favorit.

4. Vad gjorde du efter gymnasiet?

- Efter gymnasiet så fick jag inget jobb med en gång pga att jag hade mycket psykiska problem med min hälsa. Så jag kom inte ut på något förrän ungefär 1 år senare. Så efter gymnasiet försökte jag göra allt för o börja må bättre, gick på läkarbesök o sånt. Sedan kom jag tillslut ut på arbetsträning.

5. Vilket var ditt allra första jobb?

- Eftersom att det var arbetsträning jag kom ut på så var första jobbet sjukhusets café/kiosk. Jag stod alltid vid kassan i kiosken o tog emot kunder.

6. Vad har du mer haft för yrken?

- Egentligen vet jag inte om man ska kalla det för yrken eftersom att det bara var arbetsträning. Jag var ju inte anställd och jag fick ju ingen riktig lön, utan fick ju aktivitetsersättning. Men arbetsträningen jag kom ut på efter att jag hade varit på sjukhuset café/kiosk är ett ställe där det finns olika avdelningar. Först var jag på dekor avdelningen och sedan efter det sy avdelningen. Detta var alltså i slutet på förra året 2015 och den arbetsträningen på det stället började sen balla ur med tanke på det jag blev utsatt för. Kunde inte koncentrera mig eller något.

7. Vad går ditt nuvarande jobb ut på?

- Efter det jag var utsatt för så försökte jag med arbetsträningen ett tag till. Jag försökte ju hela tiden putta bort problemen men tillslut gick det inte. Kunde inte koncentrera mig eller någonting. Så just nu är jag sjukskriven. Så man kan säga att mitt jobb nu går ut på o jobba med mig själv. Har tid hos min psykolog för första gången nästa vecka och det kommer antagligen kräva en hel del jobb med mig själv. Så, jag är just nu sjukskriven.

8. Vilka är dina starka respektive svaga sidor på ditt jobb?

- Eftersom att jag inte jobbar just nu så vet jag inte riktigt vad jag ska svara på den frågan. Men när jag var ute på arbetsträning när jag var på sjukhusets café/kiosk så var nog mina bästa sidor att jag var trevlig emot kunderna och mina svaga sidor var nog att jag ibland kunde bli osäker när jag stod i kassan. Men det löste sig alltid och tillslut kunde jag ju kassan utan problem.

9. Nämn något du är extra stolt över att ha gjort i ditt jobb?

- När jag var ute på arbetsträning så är nog det jag mest är stolt över att jag klarade av o stå i kassan o ta emot kunder.

10. Vad skulle du vilja jobba med om du inte hade det yrket du har idag?

- Sjukskriven somsagt. Men skulle mer än gärna vilja jobba på en förskola eller något när jag väl kommer ut på jobb igen.

11. Vad gör du om 5 år?

- Om 5 år så tror jag att jag jobbar på en förskola. Jag hoppas jag lyckats hitta någon som tar mig för den jag är och som kommer kunna acceptera mitt förflutna.

Jag utmanar:

@Elinjosefiine

@blondina

Gillar

Kommentarer

Sissisblogg
Sissisblogg,
Älskar stället, så snyggt!
nouw.com/sissisblogg