Utmaning

Förut så blev jag utmanad av Sofia, @klantfia som hon heter här på nouw. Det är en utmaning där man ska svara på 11 frågor och sedan ska man även utmana andra bloggare till o göra samma sak. Så, eftersom att jag blev utmanad så tänkte jag ta o svara på dessa frågorna nu. Tusen tack för utmaningen Sofia!

1. Har du några sommarplaner?

- Jag har ingenting speciellt planerat. Jag har däremot varit på semester i Mallorca tillsammans med min familj. Men den resan är ju redan gjord så nu har jag inga större planer som jag kan komma på. Min bästavän Cecilia ska däremot komma till mig på onsdag o stanna till på söndag. Så då blir det ju o umgås med henne. Sen kommer jag säkert vara med lite andra kompisar också. Men jag har inte direkt planerat in något speciellt mer än att det är planerat att Cecilia ska komma hit onsdag-söndag.

2. Vilket är ditt drömresemål och varför?

- Oj, jag vet faktiskt inte vad mitt drömresemål är. Har inget speciellt drömresemål mer än något varmt land. Tyckte Mallorca var riktigt fint iallafall så jag hade inte tackat nej till o få åka dit igen. Sen verkar ju även Grekland riktigt härligt också!

3. Vad är ditt favoritmärke och varför?

- Jag är inte den som köper märkes grejer så ofta längre. Händer ibland men händer inte lika mycket som förr. Men om jag ska välja något favorit märke så väljer jag nog isåfall Michael kors. Har en sådan väska som jag köpte för mina födelsedagspengar 2014 och den använder jag fortfarande. Varför jag tycker om just det märket vet jag faktiskt inte. Men jag är iallafall sjukt nöjd över den väskan. Men annars så köper jag somsagt inte märkes grejer lika ofta längre. Händer ibland men inte ofta då jag tycker vanliga grejer utan något märke är minst lika snyggt. Jag menar, man kan ju faktiskt hitta grejer utan märke som nästan ser exakt ut likadant som grejen som har ett märke.

4. Vad är du mest nöjd med hos dig själv?

- Oj, alltså jag har verkligen riktigt svårt o svara på sådant här eftersom att jag har riktigt dåligt självförtroende. Jag hittar oftast bara massa fel hos mig själv. Men eftersom att denna frågan var med så får jag försöka ta o svara på det, så svaret får nog bli att jag är en väldigt bra vän. Jag vill alla väl och hatar att såra. Det är nog det som jag är mest nöjd med hos mig själv.

5. Vad shoppar du helst på nätet?

- Nu för tiden så shoppar jag faktiskt mest på nätet än i vanliga affärer. Det kan faktiskt vara riktigt smart o göra det på nätet för man kan blandannat hitta massa rabattkoder som man kan använda osv. Sen tycker jag även att det kan vara lättare o hitta det man vill ha på nätet. Det är ju lixom bara o googla. Så jag shoppar det mesta på nätet. Allt ifrån smink, kläder, parfym osv.

6. Vilka appar använder du mest?

- Nouw, instagram, Facebook, youtube, kik och snapchat

7. Vad önskar du att du vore bättre på?

- Jag önskar att jag vore bättre på o säga ifrån. Om det exempelvis är någon som kanske vill umgås och om jag känner den dagen att jag inte orkar så önskar jag att jag hade kunnat vara bättre på o säga det istället för o göra något som jag känner att jag kanske inte vill just då.

8. Vem smsade du senast och vad skrev du?

- Den jag smsade senast var Emma och till henne skrev jag "Toppen! 👍🏼"

9. Vad skulle du göra om du vann en miljon?

- En miljon är ju riktigt mycket. Så hade jag vunnit en miljon så skulle jag skänka pengar till välgörenhetsorganisationer, bjuda med min familj på en resa utomlands, köpa mig en MacBook som jag velat ha länge. Sen hade jag även lagt undan till mitt sparkonto osv.

10. Vilken film eller serie skulle du vilja leva i?

- Oj, jag vet faktiskt inte. Inte något som jag tänkt så mycket på faktiskt haha.

11. Vilken är din favoritmiddag?

- Potatis, lax och romsås!

Jag utmanar:

@ebbaeklund

@positiv5barnsmamma

@simonsmammamadde

@Sissisblogg

@domandra

@lillfoppan

Gillar