Utmaning

Igår blev jag nominerad ännu en gång till. Denna gången blev jag det av @domandra och det går ut på att jag ska svara på dessa 5 frågorna: 

1. Nämn 3 av dina starkaste styrkor

1. Jag ger inte upp trots att jag har väldigt mycket motgångar.

2. Jag hjälper andra så mycket jag kan. (Det kan ju dock även vara en svaghet om man hjälper mer än vad man kan.)

3. Jag försöker hålla fast vid det jag älskar att göra - exempelvis dansen, trots att jag kan känna att jag bara inte har någon lust pga ångesten.

2. Vilken del av ditt utseende är du mest nöjd med?

- Oj vad svårt.. Jag har verkligen riktigt svårt för o hitta delar av mitt utseende som jag är mest nöjd med pga mitt dåliga självförtroende.. Men mina ögon kanske? Det är iallafall dem som jag får mest komplimanger för, att folk tycker dem är fina osv.

3. Vilken är din favoritserie eller film?

- Serier kollar jag inte så mycket på så där vet jag inte riktigt vad jag ska svara. Har ingen speciell favorit. Men solsidan är ju väldigt rolig och även ack Värmland. Film däremot kollar jag mer på och mina favoriter får helt klart bli första filmen av Ted, Ted 2 och även Sune i Grekland!

4. Har du tatueringar, vilka isf om inte, skulle du vilja tatuera dig och vilket motiv isåfall?

- Nej jag har inga tatueringar. Däremot så vill jag tatuera mig, och det kommer isåfall bli ett peppande citat som handlar om styrka. Men vad för citat vet jag inte riktigt än!

5. & sist, vad tycker DU är intressant att läsa om i andras bloggar.

- Jag är inte så kräsen när det gäller bloggvärlden faktiskt. Men eftersom att jag själv lider av panikångest så gillar jag att läsa bloggar där andra också lider utav det. Där dem öppnar upp sig lite mer. Läser många sådana bloggar, dels för att man slipper känna sig ensam, men också för att jag även kan känna igen mig mycket i vad andra skriver om det osv.

@amandacarlberg

@islandshäst

@Mariinos

@Elinjosefiine

Jag utmanar er till o svara på dessa 5 frågorna:

1. Har du någon piercing? Isåfall vad för piercing? Och om inte, skulle du vilja pierca dig?

2. Beskriv dig själv med 3 ord.

3. Hur skulle du beskriva den perfekta dejten?

4. Om du fick äta middag tillsammans med en kändis, vem hade du då valt?

5. Vad är ditt drömjobb?

Gillar