Vad har hänt de senaste dagarna?

Nu är det några dagar sedan jag uppdaterade bloggen insåg jag precis, så tänkte ta o skriva ett inlägg och även berätta vad som hänt det senaste. I torsdags var jag blandannat iväg till Falkenberg där jag gick en cirkelledarutbildning, en på ABF som har skickat ut att man kan boka föreläsningar med mig tipsade mig om den utbildningen - så i torsdags var jag därför iväg till Falkenberg där jag fick lära mig mycket om hur cirkelledarrollen fungerar. Den utbildningen var bara under en dag, så jag pluggade verkligen massor i torsdags vilket tog väldigt mycket på min energi, jag var helt slut efteråt och hade jätte mycket huvudvärk. Men det var en lärorik dag och jag fick lära mig väldigt mycket.

Jag fick blandannat lära mig vad som går under cirkelledare, vad som går under kulturarrangemang och även vad som går under annan folkbildning. Föreläsningar som jag håller i går egentligen inte så mycket under cirkelledare eftersom cirkelledarrollen går ut på att man ska hålla i en grupp minst vid 3 tillfällen. För mig har det ju inte hänt att jag håller i en föreläsning för samma grupp 3 gånger, för jag håller ju liksom i min föreläsning vid ett tillfälle åt gången för olika personer. Så det jag gör går egentligen mer under kulturarrangemang. Däremot så har jag ju nu gått cirkelledarutbildningen vilket innebär att jag kommer kunna vara cirkelledare på min fritid för ABF om jag vill hålla i något för en grupp. Nu har jag dock ingen cirkel planerad, men det kanske jag har i framtiden! :)

Förutom det så var jag med min pojkvän hemma hos hans farfar i fredags och hälsade på, sedan igår var vi hemma hos min mamma där även mina syskon befann sig, för mina syskon har nämligen varit i Halmstad under helgen. Direkt efter det drog jag och Christian iväg till pinchos där vi hade ett bord bokat. Så det blev en mysig kväll på pinchos. Idag ska jag iväg och kolla på en lägenhet. Just nu bor jag ju i en liten 1a på 16 kvm och jag känner att det är väldigt litet, jag får egentligen inte plats med allt och jag har heller inget förråd. Så jag skulle därför vilja ha en större lägenhet och ska därför idag få dra iväg och kolla på en 2a vilket känns roligt! :)

Sen är det faktiskt även en väldigt stor grej i mitt liv som är påväg att ske som jag redan påpekat vid något tillfälle, men tyvärr kan jag inte nämna något om det ännu. Eller jag kan väl, men det blir inte lika roligt för dem inblandade eftersom de inblandade läser min blogg, och jag vill ju överraska. Men ni kommer iallafall tidsnog få reda på vad det handlar om! :)

  • Livet

Gillar

Kommentarer