Varför jag började blogga

Tänkte ta o göra ett inlägg där jag skriver varför jag började blogga från hela första början. Första gången när jag startade upp en blogg så tror jag att jag var ungefär i 14årsåldern, om inte jag minns helt fel. Men något sådant var det iallafall. Då startade jag upp en blogg pga att vissa av mina vänner hade/har blogg. Jag tyckte helt enkelt att det verkade riktigt roligt så då ville även jag pröva. Då bloggade jag dock inte så värst seriöst. Mina inlägg då bestod bara av hur min vardag såg ut osv. Sen bloggade jag inte så som jag gör nu, jag kunde ha väldigt många och långa uppehåll osv. Började blogga lite seriösare år 2014, dock inte på denna bloggen för denna bloggen startade jag upp förra året 2015. Denna bloggen som jag bloggar på nu kan jag heller inte direkt påstå var så seriös till en början. Men sen några månader senare så började jag blogga allt mer och mer seriösare och sedan har det hållit i sig så.

Anledningen till varför jag bloggar är för att jag blandannat älskar o skriva. Jag lider av panikångest och vill nå ut till människor som kanske kan känna igen sig i det jag skriver. Till en början vågade jag inte öppna upp mig så speciellt mycket i bloggen. Men ju mer tiden gick så började jag våga. Jag öppnar dock inte upp mig om allt. Det är 1 grej blandannat som jag inte riktigt varken vågat eller känner styrkan för o skriva ut än. Men om jag någon gång känner modet och styrkan till det så kommer jag även ta o dela med mig av det här i bloggen. Men det får vi se med tiden helt enkelt, just nu har jag iallafall varken modet eller styrkan till det. 

Men anledningen till att jag bloggar är iallafall för att jag älskar o skriva. Istället för o skriva i en dagbok så använder jag bloggen, och jag måste även skriva att det känns faktiskt väldigt skönt att jag har bloggen. Känns väldigt skönt att jag kan dela med mig blandannat av mina åsikter och tankar men även kunna dela med mig om hur jag känner mig. För man kan blandannat möta människor i bloggvärlden som är i ungefär samma sits som en själv och som känner ungefär likadant, och det är väldigt skönt o veta att man inte är ensam!

Sen inte bara detta att man kan skriva av sig och dela med sig av sina tankar/åsikter, utan även att man kan kolla tillbaks. Kolla tillbaks hur man utvecklats som person. Det kan man ju självklart göra om man använder en dagbok också. Men jag tror säkert ni förstår vad det är jag menar!

  • Tankar

Gillar

Kommentarer