Varit hos tandläkaren

Nu har jag precis varit hos tandläkaren pga att jag hade ilningar i tänderna som kom och gick hela tiden. Så varit hos tandläkaren för o kolla mina tänder, och några hål hade jag inte vilket var väldigt skönt o få veta. Var väldigt orolig där ett tag, för hade det varit ett hål så hade det garanterat blivit riktigt dyrt. Dem fick däremot göra lite annat i munnen på mig, och själva undersökningen gick på 400 kr, men med tanke på att dem fick göra lite mer än enbart undersökning så gick det sammanlagt på över 700 kr. Så då var det väldigt skönt o få höra att jag iallafall inte hade några hål så jag slipper ytterligare mer kostnader. 

Nu hoppas jag även på att jag kommer bli godkänt o få ett sådant där tandvårdskort så att jag sedan i fortsättningen kan få tandvården lite billigare! För nu tyckte jag att det var såpass dyrt så jag valde o ta det på faktura. Känner inte riktigt att jag har råd o lägga dem pengarna just nu när jag varit tvungen o köpa antidepressiva o så. Det här med att jag skulle få gå på en akuttid hos tandläkaren var ingenting jag var förberedd på innan med tanke på att ilningarna kom för någon vecka sen. Så det var inte precis någonting jag hade räknat in i pengarna denna månaden och då blir det lite som en chock när man sen får höra det höga priset.

Gillar

Kommentarer

Fattar inte varför det ska kosta så mycket att gå till tandläkaren. Många kan ju inte ens gå dit för att det är för dyrt :/
evahle.se
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Men eller hur, håller verkligen med dig! Överpriser 😟
nouw.com/mittlivsomsofia