Varit på piercing studion

Först och främst så måste jag börja detta inlägget med o skriva att jag diggar verkligen detta filtret som snapchat har haha!

Men nu till det andra som jag tänkte skriva. I torsdags så var ju jag o piercade underläppen och i söndags så lossnade själva den där kulan som ni ser lite på bilden. Jag fick dit den igen, men strax därefter så lossnade den igen men fick tillbaks den ännu en gång. Jag skrev till dem på piercing studion och dem svara att det kan bli så, men om den skulle fortsätta ramla av så skulle jag isåfall komma dit i veckan.

Så eftersom att den fortsatte ramla av hela tiden, speciellt så fort jag skulle tvätta den vilket var riktigt irriterande så drog jag dit förut idag. Så han tog därför ur den och satte dit ett nytt smycke. Så sedan han satte dit ett nytt förut så har den suttit fast. Så bara o hoppas på att det fortsätter såhär nu. För det är verkligen riktigt irriterande att den ska lossna så fort man tvättar den. Man ska ju lixom kunna tvätta den utan att den ska kunna ramla av. Och inte bara det, utan för varje gång man får sätta tillbaks den pga att den ramlar av så blir det även väldigt irriterat och rött runt om och jag vill ju helst undvika så mycket som möjligt o ta på den nu i början när den är nygjord och ska läka!

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Blondina ,
Men söööötis
daylife.se/blondina
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,