Världens bästa söndagslista

För inte alls så länge sedan så blev jag utmanad att jag skulle göra en söndagslista. Idag har jag blivit utmanad ännu en gång, men denna gången av @Albin_Karlsson + att det även är andra frågor denna gången som han kommit på själv. Så jag tänkte ta o anta denna utmaningen. :)

1. Hur mår du idag?

- Idag mår jag helt okej. Lite trött bara, men förutom det så är det helt okej idag.

2. Hur har du mått den här veckan?

- Det har gått väldigt mycket upp och ner. Vissa dagar har varit bättre medan andra dagar har varit sämre. Så som en berg och dal bana kan man säga.

3. Vad var det roligaste som hände den här veckan?

- Det var när jag i Fredags åkte till Nossebro. Alltid roligt att åka dit för o träffa familj och vänner. Igår var det ju även dop för min kusins dotter, och det var roligt att få träffa bebisen för första gången. :)

4. Vad var det tråkigaste som hände den här veckan?

- Det var i Måndags när taxichauffören som hämtade mig på dagvården i Varberg betedde sig illa, som frågade ut mig om vad ätstörningmottagningen och ätstörning är för något, och när han sedan skratta ut mig när han fick veta vad det är. Men det är nu anmält till chefen på resam, min kontaktperson på dagvården hjälpte mig med det.

5. Vad ser du fram emot nästa vecka?

- Oj, har ingenting speciellt som ska ske i veckan mer än dagvården. Men det är ju inget roligt och dessutom något som är varje dag måndagar till torsdagar, så jag vet inte riktigt vad jag ska svara på den frågan.

6. Vad ser du inte fram emot nästa vecka?

- Vet inte riktigt vad jag ska svara på denna frågan heller.

7. Om ditt liv var en film, vad skulle den heta?

- Oj vad svårt. Men den hade nog fått heta som min blogg tror jag, mittlivsomsofia eftersom att man då hade fått följa mig genom min väg tillbaks.

8. Om du fick vara ett djur, vad skulle du vara?

- Hund tror jag. :)

9. Om du fick ha en superkraft, vad skulle du välja?

- Om jag skulle få ha en superkraft så skulle jag välja en sådan superkraft som kan ta bort all ondska samt hat som finns i denna världen.

Jag utmanar @positiv5barnsmamma och @Franbottentilltoppen att också anta denna utmaningen. Tagga även Albin i inlägget också eftersom att det är han som kommit på frågorna. :)

Gillar

Kommentarer

Albin_Karlsson
Albin_Karlsson,
Sofia
,
Skulle du kunna skriva hur en dag såg ut från det att du vaknade på morgonen tills du la dig när du var som mest inne i sjukdomen, och hur skulle en framtida drömdag se ut?
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jaa men det kan jag absolut göra! <3
nouw.com/mittlivsomsofia