Vi tjejer är grymma

Detta är ett meddelande som jag fick av en kille tidigare idag och jag förstår verkligen inte - vad är det som får vissa killar/män till att tro att vi tjejer ens skulle nappa på något sådant här? Finns säkert dem som gillar det, men jag kan sätta vad som helst på att vi flesta garanterat inte uppskattar o få sådana här meddelanden. Varför skulle jag vilja se en helt främmande kille strippa för mig i cam? Verkligen helt sjukt det här och jag är såååå trött på det här samhället. Jag är såååå trött på att vi tjejer dagligen blir sedda som sexobjekt och jag är såååå trött på att många tror att vi kvinnor finns till för o tillfredsställa männen. Det här förstör även för dem killar/män som faktiskt vet hur man uppför sig, för tyvärr så är det ju dem som håller på såhär som syns mest och det förstör faktiskt för dem som är seriösa. Jag är så otroligt trött på det här och jag tänker inte acceptera ett sådant här vidrigt beteende. Jag tänker verkligen inte acceptera det, så därför sätter jag även ner foten för det här. Vi tjejer är bäst och vi ska inte behöva stå ut med sånt här, för vi är grymma och vi måste stötta varandra, för sånt här ska inte vi behöva stå ut med somsagt. Även vi är människor med känslor som också ska få bli behandlade med respekt utan att behöva stå ut med sånt här dagligen. Vi ska aldrig behöva stå ut med sånt här, för man borde fatta vad som är rätt och vad som är fel. Men tyvärr så verkar ju inte alla fatta det, sorgligt nog.

Gillar

Kommentarer

FrokenA
FrokenA,
Vad otroligt obehagligt!!! Skulle verkligen ta så illa vid mig om jag fick nåt sånt! Egentligen gäller det ju vad som helst, att det är de som gör fel som syns mest. Tänk en vanlig skolklass till exempel...de allra flesta barnen kanske är jättesnälla och väluppfostrade, trevliga och allmänt bra elever. Så finns det NÅGRA som stökar och skapar oreda. Vilka lägger man märke till? Jo, dem så klart. De fina eleverna glöms bort och klassen blir "en jobbig klass". Så det gäller verkligen att komma ihåg att bara för att det finns killar och män som gör så här så är det ju långt ifrån alla. Säkert egentligen bara några få procent, men det är de som syns och hörs, för de trevliga gör ju inte sånt väsen av sig. Kram!
nouw.com/frokena
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jaa men verkligen riktigt obehagligt, usch alltså!! 😟 Och precis som du skriver så gäller även det vad som helst att de som gör fel syns mest. Borde vara tvärtom istället, att dem som vet hur man ska behandla sina medmänniskor syns mest. Men tyvärr då är det ju inte så det är sorgligt nog 😟 <3
nouw.com/mittlivsomsofia
Albin_Karlsson
Albin_Karlsson,
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Verkligen 😞❤️
nouw.com/mittlivsomsofia