Vill hylla min bästavän

Jag vill i detta inlägget hylla en av mina bästavänner. Helt enkelt min bästavän Cecilia. Jag kan inte tacka henne nog för allt som hon har gjort för mig. Jag kan verkligen inte det, för det är knappt så ord ens räcker till. Men jag är iallafall så otroligt tacksam över att jag får ha denna människan i mitt liv. För utan henne så vore jag helt ärligt talat ingenting. Det är hon som får mig till o fortsätta kämpa. Det är hon som får mig till o försöka klara av alla dagar, även dem tyngsta dagarna. Och det är hon som helt enkelt får mig till o vilja fortsätta kämpa!

Lördag den 2 juli, för några veckor sedan så fick jag nog den kraftigaste panikattacken på väldigt länge. Jag visste knappt vart jag skulle ta vägen så det slutade med att jag i panik stack ut. Då följde Cecilia med mig och hon gjorde verkligen allt för o kunna få mig till o känna mig trygg. Hon gjorde verkligen allt och hade inte hon varit med mig den gången så vet jag faktiskt inte. För just då såg jag bokstavligt talat bara svart. Det är inte så att jag vill dö. Men jag vill bara inte leva med denna smärtan, så jag visste helt ärligt talat just då inte vad jag skulle ta mig till. Därför är jag så glad att jag just den dagen hade Cecilia vid min sida. Men det gör ändå så fruktansvärt ont i mig att hon fick vara med o se detta. Att hon fick vara med o se mig få sådan panik. För det är klart att det är jobbigt för henne också. Men det är veklingen inte lätt när man är mitt i en panikattack. Då kan man inte riktigt tänka helt klart. Men jag är så tacksam över att Cecilia förstår mig. Hon förstår vilket helvete jag går igenom och hon förstår hur svårt det är när man är mitt i en panikattack och hon klandrar mig aldrig. Sedan är det klart att hon inte kan förstå fullt ut hur jag känner. För ingen annan kan ju förstå fullt ut mer än jag själv. Men hon försöker iallafall förstå och jag är verkligen så otroligt glad över att jag får ha denna bruden i mitt liv alltså!

Så tusen tusen tack till dig Cecilia. Tack för allt du gör för mig och även tusen tusen tack för allt som du har gjort för mig. Tack för alla gånger som du följt med mig i ambulansen när jag svimmat. Och tack för alla gånger som du suttit med mig på akuten. Och tack för att du satt med mig på sjukhuset den gången 2015 när jag blev inlagd. Och tack för det stödet som du ger mig nu efter det sexuella övergreppet. Utan dig vid min sida så vet jag inte vad jag hade gjort. Du är helt enkelt bäst och jag vill aldrig någonsin förlora dig. Sedan så vill jag även att du ska veta att jag kommer alltid finnas här för dig. Precis som du finns för mig så finns även jag för dig också om det skulle vara något, både dag som natt. Våran vänskap är så otroligt stark och så hoppas jag även att det för alltid kommer vara. Vilket jag är helt övertygad om att det kommer. Jag kan garantera att vi när vi är gamla kommer gå runt med våra rullatorer tillsammans o ha minst lika roligt tillsammans då som nu! Du är bäst. Glöm aldrig det finaste du! <3

Gillar

Kommentarer