Vill införskaffa mig en vloggkamera

Om det är någonting som jag är sugen på att införskaffa mig så är det en sådan här vloggkamera som många kallar det för. Jag har ju redan en kamera, men när man ska vlogga så är den kameran jag har väldigt klumpig att gå runt med så därför blir det alltid att jag spelar in mina vloggar med min iPhone vilket resulterar till att jag inte vloggar så ofta. Min kamera som jag redan har använder jag bara om jag spelar in när jag inte går runt, utan bara när jag sitter eller står upp. Så den kameran jag har använder jag alltså inte när jag gör vloggar. iPhone kameran är väldigt bra för o vara en mobil kamera, men jag tycker ändå det känns väldigt tråkigt att spela in med min iPhone och just därför skulle jag verkligen vilja införskaffa mig en sådan här vloggkamera, för skaffar jag mig det så kommer jag förhoppningvis börja vlogga lite mer och förmodligen även känna mig mer taggad på o göra det mycket oftare. Dock så är ju inte det här något som jag kan skaffa mig så med en gång, jag måste spara lite först för dem kostar ju en hel del. Men så fort som jag har sparat ihop tillräckligt mycket så kommer jag nog helt ärligt talat ta och skaffa mig en vloggkamera. :)

Dock så är det inte vloggkameran som står längst upp på spara listan, för jag har två grejer till som jag vill spara till - så min lista ser ut såhär:

1. Spara till en tatuering.

2. Spara till en vloggkamera

3. Spara till en MacBook eller någon annan bra dator. Inte riktigt bestämt mig ännu, men en dator ska jag iallafall spara till eftersom den vi har här hemma inte fungerar så jätte bra. Dock så får datorn bli det jag sparar till sist, för jag vill ju jätte gärna ha en tatuering först och sedan en vloggkamera - och eftersom att vi ändå har en dator här hemma som fungerar trots att den är seg så får jag försöka stå ut med den tills dess. Det kommer garanterat ta tid att spara ihop till alla dem här grejerna, men eftersom att jag så gärna vill ha både en tatuering, vloggkamera och en bättre dator så kommer det sen i slutändan vara värt det - och då har jag ju även sparat en massa pengar för o kunna köpa det och när jag lyckats spara ihop så kommer jag nog vara väldigt stolt över mig själv att jag faktiskt sparade så mycket pengar för o kunna skaffa mig allt det här som står på min lista. Dock så kommer det nog inte ta så jätte lång tid att spara ihop pengar till en tatuering och en vloggkamera, datorn däremot kommer ta längre tid - men det får det vara värt. :)

Gillar

Kommentarer

Vingklipptsångfågel
Vingklipptsångfågel,
En fråga....vad är en vloggkamera?
nouw.com/vingklipptsångfågel
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Det heter inte vloggkamera egentligen, men dem som håller på med youtube brukar kalla det för vloggkamera, så man kan säga att det är en kamera som blandannat dem som är youtuber använder sig utav när dem ska filma in deras dag. Jag gör själv ibland videoklipp och kan ibland filma min dag så därför tycker jag att det skulle vara roligt med en sån här kamera 😊
nouw.com/mittlivsomsofia