Vinn presentkort hos xbeauty

Jag är med på en sida som heter tourn där man kan dela kollage till sin blogg. Denna gången kan man dela ett kollage och samtidigt vara med o tävla om ett presentkort. Man kan antingen vinna ett presentkort som är på 500 kr eller ett som är på 1000 kr. Så det jag ska göra för o kunna vara med i tävlingen är o skriva om dessa 4 produkterna. Eftersom att jag bara har haft tre av produkterna så kan jag alltså bara skriva mina egna åsikter om dem tre som jag haft. Men, jag kör igång iallafall!

1. Milani - Foundation Brush

- Detta är en foundation borste som funkar fint o använda till alla typer av Milani foundation. Jag har själv haft denna och enligt mina egna åsikter så tycker jag den är riktigt bra. Den är jätte lätt att applicera ut sin foundation med. En väldigt smidig borste med andra ord som jag helt enkelt ska fortsätta använda mig utav.

2. Milani Liquid Foundation

- OMG säger jag bara!!! Detta foundation är bland dem bästa foundation som jag någonsin haft! Jag har provat lite olika foundation, men just denna är den som jag verkligen fastnat för då den täcker så otroligt bra. Det är dessutom både en foundation och concealer i ett vilket jag gillar!

3. Milani - Stay Put Brow Color

- En sjukt bra ögonbrynfärg som jag brukar använda mig utav. Jag brukar dock inte använda mig av just denna bruna färgen - utan jag använder mig av en brun färg som är lite ljusare. Men den är iallafall riktigt bra till ögonbrynen och den gör så man får jämna och fylliga bryn vilket jag gillar med den. Jag tycker det är mycket lättare o applicera med en sådan här än vad det är med en ögonbrynspenna och därav så fastnade jag för den här redan första gången när jag testade den. Grymt bra är den verkligen och något som jag starkt kan rekommendera!

4. Milani Everyday Eyeshadow

- Denna paletten har jag aldrig testat då jag inte så ofta brukar använda mig av ögonskuggor, så därför kan jag heller inte säga vad jag tycker om den. Men jag kan ju ta o skriva vad det står om den på beskrivningen. Det står blandannat att detta ögonskuggekit gör att man enkelt kan göra contouring för ögonen. Det står även att ögonskuggorna är enkla att applicera med hjälp av den unika borsten.

Men eftersom att jag själv aldrig testat denna så kan jag inte ge mina egna åsikter om den. Men kanske är det någon annan som haft denna som vet om den är bra? Isåfall är det bara o kommentera! :)

Sponsrat inlägg.

Gillar

Kommentarer

FruBergsten
FruBergsten,
Bra saker 😊
nouw.com/frubergsten