VR

Innehåller affiliate-länkar

Igår när vi var hemma hos Håkans bror så hade dem ett jätte roligt spel där till mobilen. Jag har länge vetat om vad detta är för något och har även länge velat ha en sådan här. Men jag har hela tiden trott att dem är jätte dyra, men då fick jag reda på igår att deras bara kostade 199 kr. Finns ju dyrare också men deras kostade iallafall 199 kr. Så jag fick pröva deras för o se vad jag tyckte och ärligt talat så tyckte jag den var riktigt bra för o vara så billig. För er som undrar vad detta är för något så är det ett spel som heter VR, det går alltså ut på att man sätter in sin mobil i den (finns till tv-spel också, men denna är till mobilen) så kan man sen spela en massa olika spel i 3D. När man har det till mobilen så laddar man ned dem spelen man vill ha som finns i appar via AppStore och sen sätter man på sig dem där VR glasögonen så kan man sedan börja spela.

Läser även lite om det på internet och det står att det är en grej som utrustas med sensorer som känner av ens huvudrörelser, för att sedan spegla dessa i den virtuella världen. Det står även att VR som koncept bygger på att en virtuell värld ritas upp framför dina ögon, såpass nära ansiktet att det uppfattas som att du befinner dig i den digitala miljön. Jag som testade detta igår kan verkligen säga att det var riktigt roligt, man blev dock helt yr vissa gånger - speciellt när man spelade det där spelet där man åker i en berg och dalbana haha. Men riktigt roligt iallafall! Så jag satt faktiskt förut o klickade hem en sådan här. Var så roligt så kunde bara inte låta bli! Någon mer som spelat detta?

Jag beställde denna via teknikdelar.se och lånar även dem två bilderna ovanför denna texten av dem. Vill ni kika in den som jag köpte så klickar ni isåfall bara HÄR så kommer ni dit med en gång!

Gillar

Kommentarer